(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö yritysmyyntiin
DNA OYj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Oletko sinä seuraava menestyjämme?

Haemme nyt kokenutta yritysmyyjää PK-myyntiimme Tampereen alueelle.

Myyntipäällikkönä vastaat uusien asiakkuuksien hankinnasta sekä olemassa olevien asiakkuuksien hallitusta hoidosta. Tuotesalkkusi sisältää DNA:n tietoliikennepalveluita. Vastaat alueellasi asetettujen sekä määrällisten että laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Etsimme aktiivista myynnin ammattilaista, taitavaa asiakassuhteiden kehittäjää ja energistä myynnin ammattilaista, joka on valmis näkemään vaivaa saavuttaakseen tavoitteensa.

Ymmärrät jatkuvasti muuttuvaa toimintaympäristöä sekä osaat luoda lisäarvoa asiakkaille. Ymmärrät digitaalista maailmaa ja olet valmis ottamaan vastaan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet.

Olet tottunut toimimaan itsenäisesti ja johtamaan omaa työtäsi haastavassa ympäristössä. Pidät monet rinnakkaiset asiat hallinnassasi ja osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito, ruotsin taito eduksi.

Olet kouluttautunut kaupallisella tai ICT-alan teknisellä alalla. Toivomme aiempaa, vähintään 3 v työkokemus myynnistä. Eduksi katsomme myyntikokemuksen tietoliikennepalveluiden parissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa sekä turvallisuusselvitystä.

Meillä viihdytään, koska ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, pysyy meillä silti hymy huulilla ja ilo mukana työpäivissä. DNA:lla voit työskennellä mutkattomasti siellä missä sinulle parhaiten sopii ja kun haluat tulla toimistolle. Tarjoamme myös muita ison talon etuja, vaikkakin meille tärkeintä on kyetä tarjoamaan sinulle motivoivia ja haastavia työtehtäviä, joissa pääset loistamaan.

Yksi DNA:n strategisista tavoitteista on tyytyväisimmät asiakkaat. Panostamme loistavan asiakaskokemuksen lisäksi vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNAlaiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet tänä vuonna mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 2. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tule mukaan varmistamaan omalta osaltasi, että meillä on tyytyväisimmät asiakkaat niin ulkoisesti kuin sisäisestikin!

Innostuitko? Haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää Täytä hakemus -linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.5.2018. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Juha Lehtonen, 044 731 3001 juha.lehtonen@dna.fi.