(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö yritysmyynnin edustajakanavaan
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ DNA:N YRITYSMYYNNIN EDUSTAJAKANAVAAN

Haemme kahta uutta myyntipäällikköä vahvistamaan yritysedustajamyyntiämme Helsinkiin ja Ouluun.

Yritysmyynnin edustajakanavan myyntipäällikkönä vastaat uusien edustajien hankinnasta sekä edustajien kouluttamisesta järjestelmien käyttöön. Vastuullasi on myös edustajien myynnin ja laskutuksen kasvattaminen. Olet roolissasi vahvasti mukana auttamassa edustajia heidän myyntityössään sekä asiakashankinnassa ja osallistut myös tarjousten, sopimusten ja asiakasesitysten laatimiseen.

Sinulla on tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus, sekä vankka kokemusta b2b-myynnistä. Lisäksi sinulla on aikaisempaa kokemusta teleoperaattoreiden tarjoamista palvelusta ja/tai IT-alasta ja palveluista yrityksille.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta tullee olla erinomaiset neuvottelutaidot ja itsenäinen sekä vastuullinen ote työhön. Viestit selkeästi suomeksi ja englanniksi; myös ruotsin kielen osaamisesta on etua. Työ edellyttää matkustusvalmiutta.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä olemme saaneet vuonna 2019 mm. Suomen parhaat työpaikat -listasijoituksen 1. suurten yhtiöiden sarjassa sekä Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa kanavamyyntipäällikkö Jori Mäkinen puh 044 0445511, jori.makinen@dna.fi

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 23.2.2020 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "täytä hakemus" -linkin kautta.