(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / yrittäjä
Kaihdinmaailma / Tampereen Markiisi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019
Tampereen Markiisi Oy on merkittävä suomalainen markiisivalmistaja ja terassitarvikkeiden maahantuoja, jonka erikoisosaamista ovat rakennusten ulkopuoliset aurinkosuojaukset ja yritysilmeet. Yrityksen palveluksessa on 10 alan ammattilaista ja liikevaihto on n. 2,5 milj. euroa. Tampereen Markiisi tarjoaa yrityksille ja yksityisille kuluttajille laadukkaita kokonaisratkaisuja aina aurinko- ja sääsuojauksesta tilanjakajiin ja turvatuotteisiin.

Haemme asiakkaallemme Tampereen Markiisi Oy:lle Kaihdinmaailma -myymälään www.kaihdinmaailma.fi MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ / YRITTÄJÄÄ. Etsimme aktiivista myynnin osaajaa, joka luo suhteita yhteistyötahoihin ja suoria kontakteja kuluttaja-asiakkaisiin Pirkanmaalla ja osaa hyödyntää markkinoinnin keinoja myynnin tukena esim. sosiaalisessa mediassa. Tarkoituksena ottaa pikkuhiljaa vastuu vähittäiskaupasta ja koko Kaihdinmaailma -myymälästä Tampereella, tehtävässä on halutessaan mahdollisuus alkaa yrittäjäksi lähitulevaisuudessa!

Edellytämme Sinulta:
- Asiakaslähtöistä tuloksiin tähtäävää asennetta
- Aktiivista, yrittäjämäistä ja itsenäistä työotetta
- Kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta myyntityöstä
- Valmiutta ottaa tulosvastuu
- Markkinointiosaamista (somenäkyvyys ym.)
- Hyviä IT-taitoja

Eduksesi katsotaan:
-Tekninen tausta (rakennusala tms.)

Haemme henkilöä, jolle kaupanteko on luontaista ja joka nauttii tuloksellisista asiakaskohtaamisista. Arvostamme aktiivista, positiivista ja tuloksiin tähtäävää asennetta. Työ on liikkuvaa, asiakaskäynnit kuuluvat vahvasti työnkuvaan. Käyttöösi saat Suomen laajimman valikoiman, hyvät työvälineet, vahvan taustatuen ja vastuuta sekä vapautta tehtävän toteuttamisessa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ensi vuoden puolella. Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Ninni Virolainen +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.