Myyntipäällikkö, Western Shipyard Oy Teijo
Millog Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.6.2021

 


Oy Western Shipyard Ltd on telakointipalveluihin, peruskorjauksiin ja uudistuotantoon erikoistunut yritys. Yhtiö on perustettu 1994. Liikevaihto vuonna 2019 oli 16,3 M€. Meillä työskentelee kahdella eri paikkakunnalla yli 30 ammattilaista. Western Shipyard on Millog Oy:n tytäryhtiö. Lisätietoja www.wsy.fi.


Western Shipyard Oy:n asiantuntijajoukko kaipaa vahvistusta!


Toimintamme kehittyessä etsimme tiimiimme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ


Tehtävässä vastaat Western Shipyard Oy:n myynnistä kokonaisvaltaisesti huolehtien muun muassa prospektoinnista, asiakaskontaktoinnista ja asiakastapaamisista, tarjouslaskennasta sekä asiakassuunnitelmien tekemisestä. Vastaat liiketoiminnan tavoitteiden saavuttamisesta tehden yhteistyötä Millog-yhtiöiden myynnin kanssa. Työssäsi pääset matkustamaan kotimaassa ja Itämeren alueella, virallinen työpisteesi tulee sijaitsemaan Teijossa. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja laaja-alaisen tehtävän yrityksessä, jossa panostetaan henkilöstön viihtymiseen sekä toiminnan kehittämiseen. Meillä pääset osallistumaan merialan huolto- ja kunnossapitoratkaisujen myynti- ja markkinointityöhön osana asiantuntijoista koostuvaa työyhteisöä. 


Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta ja näkemystä merialan myynnistä sekä asiakkuuksista ja asiakasrajapinnassa työskentelystä. Tehtävän ollessa uusi, odotamme sinulta aktiivista sekä oma-aloitteista otetta työhön. Verkostojen luominen on sinulle luontaista ja toimit tavoitteellisella sekä ratkaisukeskeisellä otteella. Lisäksi odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Eduksesi katsomme merijärjestelmien ja alusteknisen osaamisen sekä ruotsin kielen osaamisen. 


Lisätiedot & hakeminen tehtävään

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä Western Shipyard Oy:n toimitusjohtajan Pasi Määtän tai Millog Oy:n uusien liiketoimintojen johtajan Manu Skytän puoleen. 

Pasi Määtän tavoitat 12.7.2021 alkaen numerosta 040 416 1968 tai sähköpostitse pasi.maatta@wsy.fi 

Manu Skytän tavoitat  21.6.-11.7.2021 välillä numerosta 040 099 9822 tai sähköpostitse manu.skytta@millog.fi

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 8.8.2021 mennessä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1469181
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Laura Pylväs (laura.pylvas (a) millog.fi)
  • Puhelin: 0404161968
  • Sijainti: Teijo, Varsinais-Suomi