(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, vientimyynti
Tamtron Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2019

Oletko omimmillasi kansainvälisillä pelikentillä ja siellä tehtävän vientimyynnin parissa? Meillä olisi nyt Tampereella tarjolla avainpelaajan paikka suomalaisen vientiteollisuuden menestyjän palveluksessa.  

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, vientimyynti

Sijoitut osaksi viiden hengen vientimyynti -tiimiämme ja tulet vastaamaan jälleenmyyntikanaviemme kautta tapahtuvasta myynnistä Euroopassa ja Venäjällä. Tarvittaessa meillä on myös mahdollisuus muokata maantieteellistä vastuualuettasi toiveesi ja taustasi kuultuamme. Jälleenmyyntikanavien lisäksi teemme myyntiä myös suoraan OEM-asiakkaillemme. Edeltäjäsi siirtyessä organisaatiomme sisällä uuteen rooliin saat hyvin hoidetun olemassa olevan asiakaspohjan edelleen kehitettäväksi ja laajennettavaksi, unohtamatta uusia avauksia.

Myyntipäällikkönä tehtäväsi on suunnitella, ohjata ja kehittää myyntiä vastuualueellasi sekä varmistaa myyntitavoitteiden saavuttaminen. Tuet, valmennat ja kannustat jälleenmyyjiä sekä luot heille yhdessä muun organisaatiomme kanssa menestymisen mahdollisuuksia. Kehität jatkuvasti olemassa olevia jälleenmyyntikanavia ja etsit myös uusia. Lisäksi teet suoraan myyntiä nykyisille ja uusille OEM-asiakkaillemme. Annat luonnollisesti oman panoksesi ja ideasi vientimyynti -tiimimme toiminnan kehittämiselle. 

Edellytämme sinulta teknistä tai kaupallisen alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta vientimyynnistä ja asiakkuudenhallinnasta B2B-alueella kansainvälisissä toimintaympäristöissä. Olet rakentanut pitkäjänteisesti ja innovatiivisesti niin olemassa asiakassuhteita kuin avannut uusiakin. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulisi olla tieto-taitoa, ymmärrystä ja kiinnostusta teknisiin ratkaisuihin liittyen. Suomen kielen taidon lisäksi kansainvälinen toimintaympäristömme edellyttää hyvää englannin kielen taitoa, muut Euro-alueen kielet sekä venäjän kielitaito ovat eduksi (ei välttämättömyys). Luonnollisesti tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta. 

Henkilönä sinulla on hyvät suunnittelu-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Tartut toimeen proaktiivisesti ja systemaattisesti. Sinulle onnistuneet ja hyvin loppuun asti saatetut vientiprojektit ovat kunnia-asia. Kykenet hoitamaan tehtäviäsi itsenäisesti, vaikka sinulle onkin selvää onnistumisten olevan toimivan sidosryhmäyhteistyön tulosta.  Säilytät toimintakykysi muuttuvissa tilanteissa ja paineenkin alla sekä hallitset useita projekteja samanaikaisesti.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen roolin ja menestymisen mahdollisuudet,  kannustavan sekä osaavan henkilöstömme tukemana. Tuotteemme ja ratkaisumme edustavat alansa kärkeä sekä tarjoavat modernit tiedonhallinnan mahdollisuudet (IOT). Emme käytä hakuaikoja. Esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi, niin jatketaan keskustelua mahdollisesta yhteisestä tulevaisuudesta.