(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Toimeksiantajayritykseemme hakee nyt aktiivista ja innostunutta myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen vastaamaan tietoturvaratkaisuiden ja -asiantuntijapalveluiden myyntityöstä Suomen markkinoilla.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden kontaktointi, liidien analysointi ja jatkokehitys, tietoturvapalveluiden ja -ratkaisujen myynti, myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä asiakassuhteista huolehtiminen. Kattavan perehdytys ja osaavat kollegat tukevat työssäsi menestymistä.

Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä työskentelemään tietoturva-alan liiketoiminnan parissa vastuullisissa ja itsenäisissä tehtävissä. Tehtävä tarjoaa myös loistavan tilaisuuden päästä osaksi tietoturva-alan asiantuntijaorganisaatiota.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta alalta. Sinulla on myös ymmärrystä ja kiinnostusta IT-alan liiketoimintaa kohtaan sekä aikaisempaa kokemusta B2B-myyntityöstä. Tämän lisäksi olet tulosorientoitunut, oppimishaluinen sekä sinulta löytyy hyvät organisointi- ja analysointitaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. B-ajokortti ja oma auto ovat myös perusedellytyksiä tehtävässä toimimiseen.

Tehtävä sopii sinulle, jos haluat työskennellä monipuolisissa työtehtävissä tulosorientoituneessa työympäristössä osaavien kollegojen parissa. Olet kiinnostunut tietoturva-alan liiketoiminnasta ja sinulla on vahva halu kehittyä sekä oppia uutta.

Mikäli kiinnostuit työstä, hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja ansioluettelosi 20.6.2018 mennessä Esa Riikoselle, etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Esa Riikoselta, puh. 050 411 0372. Yhteydenotot puhelimitse arkisin klo 9-16.