(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Vaasa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
 
Haemme teknisten erikoistuotteiden laitetoimittaja asiakkaallemme uuteen toimipisteeseen Vaasaan
 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ 
 
Myyntipäällikkönä vastaat myynnistä ja asiakassuhteiden kehittymisestä. Roolissa teet konsultoivaa myyntityötä rakentamalla uusia ja ylläpitämällä olemassa olevia asiakassuhteita. Tarjoat räätälöityjä kokonaisratkaisuja ja tuotat asiakaslisäarvoa. Hallitset teknisen ratkaisumyynnin ja olet vahva neuvottelija asiakastilanteissa. Vastaat tehtävässä myös tarjous- ja sopimushallinnasta. 
 
Asiakkaitasi ovat pääasiassa teollisuuden yritykset ja julkinen sektori Pohjanmaan alueella. Tuotevalikoimasta löytyy moderneja laiteratkaisuja teollisuuden ja julkistenkin hankkeiden toteutukseen sekä ylläpitoon. Asiakaskäynneiltä pääset pääsääntöisesti yöksi kotiin. Rooli on uusi ja osittain muokattavissa oman osaamisensa mukaan. 
 
Edellytämme
 
- soveltuvaa teknistä tai myynnillistä koulutustaustaa
- työkokemusta teknisestä ratkaisumyynnistä
- sähköteknisten perusteiden tuntemus on eduksi
- vahvaa asiakasneuvottelukokemusta
- alueen teollisuusasiakkuuksien tuntemusta
- analyyttisyyttä ja kiinnostuneisuutta työskentelemään teollisuudessa
- suomen- ja englanninkielentaitoa, ruotsinkieli on eduksi
 
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kasvavassa ja hyvät tulevaisuuden näkymät omaavassa yrityksessä. Työskentelet korkealaatuisten tuotteiden parissa, joita asiakkaat arvostavat. Saat tehtävään vankan tuoteperehdytyksen. Sinulla on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa omaan työhösi. 
 
Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com