(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö (Uusimaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Eilolan Nosto ja Kuljetus Oy tuottaa asennusnosturipalveluita Etelä-Suomen alueella sekä kuljetuspalveluita avokalustolla Pohjoismaiden alueella. www.eilola.fi

Haemme nyt aktiivista myyntipäällikköä vahvistamaan yrityksen kasvua myös tulevaisuudessa.

Vastaat tehtävässäsi kokonaisvaltaisesti yrityksen myynnistä ja markkinoinnista. Myyntialueena on etupäässä pääkaupunkiseutu/Uusimaa, mutta tarvittaessa myös muu Suomi ja Pohjoismaat. Teet aktiivisesti uusasiakashankintaa ja ylläpidät sekä kehität nykyisiä asiakassuhteita. Työskentelet tiiviisti yhdessä ajojärjestelijöiden kanssa ja osallistut johtoryhmätyöskentelyyn. Vastaat toimenkuvasi puitteissa asiakastyytyväisyydestä, asiakasrekisterin ylläpidosta sekä asiakaspalautteen käsittelystä. Osaat yhdistää toimialan asiakastarpeet ja yrityksen tarjonnan kaupoiksi. Olet kiinnostunut toimialasta ja työskentelytapasi on pitkäjänteinen. Sinulla on myös erinomainen kyky verkostoitua. Raportoit työssäsi yrityksen omistajille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta rakennuskoneista ja/tai asennusnostureista
- myyntikokemusta
- suomen ja englannin kielitaitoa
- itseohjautuvaa työotetta
- kykyä työskennellä osana tiimiä
- ajokorttia

Myyntipäällikön työ tarjoaa itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksen kasvuun erityisesti asennusnosturipalveluiden osalta tulevaisuudessa. Asiakaspinnassa pääset seuraamaan alan kehittymistä kärkipaikoilta. Myyntityö on liikkuvaa, mutta se ei edellytä jatkuvaa matkustamista. Sinun toivotaan käyttävän noin puolet työajastasi asiakastapaamisiin ja muu aika menee toimistolla asiakaskäyntien valmisteluun, tarjouslaskentaan ja muuhun asiakastyöhön. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja osaavan organisaation tuen. Yritys tarjoaa työntekijöilleen kattavan työterveyshuollon, laajan vakuutusturvan sekä lounas- ja virkistyssetelit. Pääset osaksi nuorekasta työyhteisöä, jossa on mukava tehdä töitä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden aluejohtaja Laura Willbergille 18.6.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla ”Myyntipäällikkö". Tiedustelut puhelimitse arkisin klo 8-16, Laura Willberg, p. 050 411 0370.