(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Udda Finlandille
Oy Udda Finland Ltd

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Oy Udda Finland Ltd
Oy Udda Finland Ltd on perheomisteinen ja nopeasti kasvava lahtelainen kulutustavaroiden maahantuonti- ja tukkuyritys. Tuotevalikoimaamme kuuluu yli 3000 tuoteartikkelia pienkodintekniikassa, elektroniikassa, käsi- ja sähkötyökaluissa sekä veneilyssä. Omaamme yli 30 vuoden vankan kokemuksen Kaukoidän ja Euroopan maahantuonnista sekä tukkukaupasta Suomessa ja Baltiassa. Edustamme Suomessa useita kasvavia tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Ariete, ECG, Esperanza, Eta, Powerplus, Kreator, Goodram, Livia, iDance, GoGen ja Seaking. https://uddafinland.fi/
Toimenkuva
Asiakasyrityksemme Oy Udda Finland Ltd etsii nyt vakituiseen työsuhteeseen ammattitaitoista, kunnianhimoista ja tavoitteellista MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan B2B myynnistä. Asiakkainasi on tavaratalot, marketit, rautakaupat, erikoisliikkeet ja halpakaupat yhteisesti sovitulla maantieteellisellä alueella.

Tehtävänkuva ja vastuualueet:

Vastaat yrityksessämme koko valikoiman myynnistä ja markkinoinnista sovituille jälleenmyyjille liikkuen aktiivisesti ympäri Suomea. Kykenet tavoitteelliseen uusasiakashankintaan ja omaat kokemusta vastaavasta tuotevalikoimasta sekä valmiita kaupallisia kontakteja mm. rautakauppoihin, marketeihin, kodinkoneliikkeisiin ja -ketjuihin.

Itsenäisessä työssä ymmärrät tuloksellisen myyntityöskentelyn edellytykset ja omaat valmiudet työskennellä osana pientä tiimiä yhdessä toimitusjohtajan ja myyntijohtajan kanssa.
Odotamme sinulta
- Aikaisempaa B2B-myyntikokemusta sekä näyttöjä tuloksista.
- Valmiita asiakassuhteita sekä kykyä uusasiakashankintaan.
- Kykyä, motivaatiota ja valmiutta liikkuvaan työhön.
- Kunnianhimoinen, tavoitteellinen ja innostunut asenne myyntityötä sekä tuotteitamme kohtaan. Kykenet hallitsemaan laajaa myyntituotevalikoimaa ja seuraat alan trendejä.
Muut tiedot
Tarjoamme Sinulle:

- Itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän kasvavassa sekä hyvähenkisessä työympäristössä.
- Pääset itse vahvasti vaikuttamaan myytävän tuotevalikoiman hankintoihin, sisältöön ja hinnoitteluun.
- Vastaat asiakassuhteiden ja oman myyntikenttäsi rakentamisesta yhdessä ylimmän johdon kanssa.
- Hyvähenkisen, viihtyisän ja kasvuhakuisen työympäristön.
- Motivoivat ansaintamahdollisuudet, kiinteä palkka + provisio.


Mahdolliset lisätiedustelut toimitusjohtaja Ville Rönköltä: ville.ronkko@uddafinland.fi, p. 0400 014 989, arkisin klo 10-16 välillä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikaisesti, kuitenkin 31.3.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kesto
Toistaiseksi voimassa oleva
Lisätietoja
Milla Äikäs, milla.aikas@vmp.fi, 0403075053
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2019 mennessä.