(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Turkuun
Siskon Siivous Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Siskon Siivouksen puhtauden erikoisjoukot etsivät nyt Myyntipäällikköä vastaamaan tuottamiemme puhtaanapitopalveluiden myynnistä Varsinais-Suomen alueella toimiville yritysasiakkaille.

Myyntipäällikkönä vastaat yritysasiakkaille tuottamiemme palveluiden myynnistä itsenäisesti omalla myyntialueellasi. Teet aktiivisesti uusasiakashankintaa, vastaat tarjouspyyntöihin, verkostoidut luontevasti ja tartut innokkaasti uusiin myyntimahdollisuuksiin tapaamalla aktiivisesti potentiaalisia asiakkaitamme. Myyntikäynnillä kartoitat huolellisesti jokaisen tavatun asiakkaan tarpeet tuottamiemme puhtaanapito palveluiden osalta ja esittelet heille kartoituksen mukaan laaditun, tarpeisiin vastaavan tarjouksemme. Tarjoamamme palvelut ovat laadukkaita, joustavia ja erittäin kilpailukykyisiä ja antavat myyntityöllesi erinomaiset menestymismahdollisuudet.

Myyntityössä onnistuaksesi odotamme Sinulta aikaisempia näyttöjä ja aiempaa kokemusta liikkuvasta myyntityöstä, sekä hyvistä myyntituloksista. Siivousalan kokemusta emme pidä välttämättömänä, sillä annamme tehtäviin ja alalle hyvän perehdytyksen. Toivomme, että olet helposti lähestyttävä, energinen ja palvelualtis asiakaspalvelija, jolla on kyky kuunnella ja ymmärtää asiakkaan tarpeita. Itsenäisen kentällä tapahtuvan myyntityön ohella toivomme Sinun olevan myös aktiivinen tiimipelaaja, sillä työssäsi olet myös aktiivisesti yhteydessä kollegoittesi ja siivouspalveluita tuottavien esimiestemme kanssa. Liikkuva myyntityömme edellyttää B-ajokorttia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme aktiiviselle ja innostuneelle myyjälle hienon mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan ja luoda uusia menestyksekkäitä asiakassuhteita tarjoamalla asiakkaille heidän arkeaan helpottavia ja ilahduttavia palveluita. Tehtävä on kokoaikainen, jossa vaikutat itse omiin työaikoihisi ja päiväaikatauluusi. Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan + tulokseen sidotun myyntiprovision, hyvät työvälineet ja etätyömahdollisuudet, sekä halutessasi myös mahdollisuuden autoetuun.  Lupaamme innostuneen, palveluiden kehittämisestä kiinnostuneen ja kokeneen tiimimme tuen, iloiset työkaverit, hyvät työkalut ja ennen kaikkea ihanat asiakkaat.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian! Tarvittaessa lisätietoja antaa henkilöstöpäällikkö Anssi Säkö p. 0408386770. Hakuaika päättyy 30.9.2018 ja haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Siskon Siivouksen omistaa 100% konsernimme emoyhtiö Domedi Oy, johon kuuluu kaksi yritystä, koteja palveleva Toimiva koti ja yritysten palveluihin keskittynyt Siskon Siivous. Vuonna 2015 aloitimme määrätietoisen kasvun kohti Puhtauspalvelualan erikoisosaamista. Rekrytoimme riveihimme alan parhaita osaajia ja olemme kehittäneet erikoisosaamiseen perustuvia puhtauspalvelukokonaisuuksia sairaala-, hotelli-, myymälä-, porras- ja toimistokohteisiin. Tällä hetkellä asiakkaitamme palvelee noin 500 alan ammattilaista ja liikevaihtomme on 10M€. Meitä kaikkia yhdistää vahva halu ja intohimo olla oman alamme huippuammattilaisia sekä rakkaus työhön, jolla on oikeasti merkitystä. Työntekijämme ovat yrityksemme sielu ja palvelumme kulmakivi. Meille on ensiarvoisen tärkeää, että sinusta on kiva herätä aamulla töihin.

Me haluamme tehdä työtä, josta voimme olla ylpeitä!