(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019
Digikumppani Ludia on kotimainen vuonna 1997 toimintansa aloittanut mobiilimainonnan ammattilainen. Tarjoamme monipuolisia markkinoinnin ratkaisuja koko maassa. Ludian tavoitteena ja tarkoituksena on saavuttaa ja ylläpitää korkeatasoista ammattitaitoa ja asiantuntijuutta digitaalisen mainonnan tarpeisiin, nyt ja tulevaisuudessa. Tavoitteena on kasvaa yhtiönä ja tähtäämme huipulle.
Etsimme yhteistyössä asiakasyrityksemme Digikumppani Ludian kanssa B2B-myynnin ammattilaista. 
Työssäsi tulet vastaamaan Digikumppani Ludian tehokkaiden markkinointiratkaisujen yritysmyynnistä sekä puhelimitse että asiakaskäynnein. Työpäiväsi koostuvat uusasiakashankinnan lisäksi olemassa olevien asiakkuuksien huolenpidosta sekä kehittämisestä. Myyntityön ohella toimit asiakkaidesi yhteyshenkilönä ja teetkin tiivistä yhteistyötä yrityksen muiden osastojen kanssa ratkaistaksesi heidän tarpeensa. Saat tueksesi kannustavan tiimin, joka auttaa sinut alkuun päivittäisessä työssä. Työilmapiirimme on avoin ja otamme työntekijöidemme näkemykset huomioon päätöksenteossa. 
Työssä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta myynnistä. Sinulla on aktiivinen ote työntekoon, ajattelet yrittäjähenkisesti ja olet määrätietoinen. Yhteistyö- ja vuorovaikutustaitosi ovat hyvät ja osaat hahmottaa asiakkaan tarpeita sekä tarjota ratkaisuja niiden perusteella. Ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Jos sinulla on halu onnistua, me takaamme sinulle mahdollisuuden kehittyä ja edetä työssäsi. 
Monipuolisen työn lisäksi tarjoamme: 
  • näköalapaikan nykyaikaisessa digimediayhtiössä 
  • mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksen toimintoihin 
  • varman pohjapalkan sekä kilpailukykyiset myyntiprovisiot 
  • työvuorot maanantaista perjantaihin klo 8-16
  • etätyömahdollisuuden
  • nykyaikaiset työvälineet
Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratoimeksianto ja onnistuessasi sinulla on hyvä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Anne Kumpulainen, puh. 030 6090 633 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 30.4.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi