(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö - Turku
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019
Etsimme uusasiakashankintaan sinua, intohimoista ja uteliasta asiakaspalvelun tehopakkausta vauhdittamaan kasvuamme Varsinais-Suomen talousalueella. Meitä on Turun toimistolla tällä hetkellä neljä ratkaisukeskeistä tekijää; Johanna vastaa Eilakaislan liiketoiminnasta Länsi-Suomen alueella, Mira on talomme HR-konkari usean vuoden kokemuksella ja molemmat konsultti-Annet intohimoisia potentiaalin metsästäjiä. Meitä kaikkia yhdistää aito halu löytää asiakkaillemme timanttisia työntekijöitä ja huippuosaajille uusia uramahdollisuuksia. Laajan palveluntarjontamme avulla vastaamme asiakkaidemme monipuolisiin HR-palvelutarpeisiin.  

Pääasiallinen tehtäväsi on henkilöstöpalvelujen myynti ja uusasiakashankinta. Toimit valtakunnallisen myyntitiimin aktiivisena jäsenenä liidaten, neuvotellen ja klousaten kauppoja sekä innostaen kollegoita ja asiakkaita löytämään sopivia ratkaisuja. Vahvistat Eilakaisla-brändiä persoonallasi ja kyvyilläsi. Keskustelet luontevasti niin HR-johtajien ja-päälliköiden, kuin toimitusjohtajien ja liiketoiminta-alueiden vetäjien ja linjaesimiestenkin kanssa. Pääpaino työssäsi on henkilökohtaisessa ja liikkuvassa myyntityössä, jonka lisäksi olet myös kiinnostunut myynnin kehittämisestä ja kannattavan kasvun varmistamisesta. Osaat kuunnella asiakasta ehdottaen hänelle räätälöityjä ratkaisuja henkilöstöhaasteisiin. Työssäsi motivoidut asiakastapaamisista, onnistuneiden palveluratkaisujen löytämisestä ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta. 

Toivomme sinulla olevan kokemusta B2B-asiakasrajapinnassa toimimisesta ja palvelujen myynnistä. Kokemuksen HR-konsultoinnista tai rekrytointi- ja henkilöstöpalveluiden myyntitehtävistä katsomme eduksi. Olet hyvä lukemaan ja tulkitsemaan mitä vastapuoli sanoo, sekä minkä jättää sanomatta. Osaat itsenäisesti virittää työpäiväsi ja -viikkosi niin, että pääset tavoitteisiin. Innostut myös tavoitteidesi mittaamisesta ja haluat ymmärtää, kuinka omalla aktiivisuudella vaikutat siihen, mitä viivan alle jää. Viet asioita jämptisti eteenpäin positiivisella asenteellasi aina huolehtien erinomaisesta asiakaskokemuksesta. Plussana näemme vahvat verkostot, halun näkyä ammatillisesti sosiaalisessa mediassa ja taidon käyttää modernin myynnin työkaluja. 

Me puolestaan tarjoamme sinulle työpaikan Turun ydinkeskustassa toimialan tunnetuimmassa yrityksessä sekä osaavan ja alati kehittyvän tiimin tuen. Me Eilakaislalla kehitämme toimintaamme ja palveluvalikoimaamme jatkuvasti, joten myös sinulla on hyvät mahdollisuudet kouluttautua ja oppia lisää. Alan parhaiden henkilöstökonsulttien avulla varmistamme asemamme henkilöstöpalvelualan tunnetuimpana, tutkitusti alan luottettavampana yrityksenä sekä alansa edelläkävijänä. Saat erinomaisen tilaisuuden luoda onnistumisia asiakkaillemme yhteistyössä iloisten ja toimeentarttuvien työkavereiden kanssa. Me Eilakaislalla suosimme matalaa hierarkiaa ja työkulttuurimme on kannustava, avoin sekä helposti lähestyttävä. 

Haluatko tavata meidät ennen hakemuksen lähettämistä? Olet lämpimästi tervetullut käymään toimistollemme, kahvipannu laitetaan kuumaksi tarvittaessa vaikka tekstarilla.  Voit myös tutustua meihin etukäteen Linkedinin kautta: Johanna Molin, Mira Liikkanen, Anne Kumpulainen ja Anne Suolanko.  Mikäli innostuit tehtävästä ja koet olevasi oikea henkilö täydentämään timanttista tiimiämme, kerro meille 19.3. mennessä, miksi tämä tehtävä on kuin sinulle tehty. Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Johanna Molin, 050 4717 031 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Puhelimitse tavoitat minut parhaiten 4.3. kello 8-10, 7.3. kello 11-13 ja 15.3. kello 13-14.