(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Turku | Yritys-, kokous- ja aluemyyntitiimi
SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Kiinnostaako sinua myyntityö kasvualalla? Yrityksessä, joka toimii globaalilla markkinalla, ja jonka tulevaisuus on vahva? Haluatko tuottaa ihmisille elämyksiä ja onnistuneita kokemuksia myymilläsi tuotteilla ja palveluilla? Me voimme tarjota sinulle kaiken tämän ja paljon muuta.

Toimenkuvasta:

Toimit myyntipäällikkönä kymmenen hengen tiimissä ja vastuullasi ovat nimetyt asiakkuudet ja sopimukset pääasiassa Varsinais-Suomen alueella. Olet taktisen myynnin ammattilainen, tartut ripeästi toimeen ja joskus nopeasti muuttuvat tilanteet eivät aiheuta sinulle päänvaivaa. Osaat tulkita asiakkaiden toiveita ja muuttaa ne ratkaisuiksi, joihin asiakkaamme ovat enemmän kuin tyytyväisiä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi monipuoliset ja arkeamme tukevat, mielekkäät henkilöstöedut. Tässä työssä meillä on myös kannustava tulospalkkiomalli reilun kuukausiansion lisäksi sekä laaja kollegaverkosto ympäri Suomen.

Työnsuorituspaikkana toimii Turun Osuuskaupan Matkailu- ja ravitsemiskaupan toimistotilat ja tämä takaa aidon ja välittävän työympäristön sinulle. Myyntitoiminnassasi keskityt Original Sokos Hotel Wiklundin ja Kupittaan sekä Solo Sokos Hotel Seurahuoneen ja Radisson Blu Marinan majoitus- ja kokoustoiminnan sekä Turun Osuuskaupan monipuolisen ravintolatoiminnan kasvattamiseen, mutta salkussasi ovat myös koko Suomen ja Viron sekä Venäjän matkailu- ja ravitsemispalvelut.

Myyntisalkun sisällöstä:

Olemme suurin suomalainen hotellioperaattori. Sokos Hotels on valittu useana vuonna perättäin Suomen luotetuimmaksi ja vastuullisimmaksi hotelliketjuksi. Kaikilla hotelleillamme on myös Green Key -tunnus. Operoimme myös kansainvälistä Radisson Blu brändiä Suomessa. Investoimme jatkuvasti uusiin kohteisiin ja palvelukonsepteihin, joten salkussasi on aina asiakasta kiinnostavia palveluita. Digitaalisten palveluiden kehittäminen on arkeamme, joten pääset kasvattamaan myyntisalkkusi sisältöä asiakkaita helpottavilla palveluilla, joista voit olla ylpeä.

Näillä taidoilla menestyt:

  • Tehtävä edellyttää kokemusta myyntityöstä ja olet tavoitteellinen myyntihenkinen vastuunkantaja.
  • Tärkeää on kokemuksesi B2B-myynnistä sekä uusasiakashankinnasta, mutta ei välttämättä omalta toimialaltamme.
  • Myyntityö on opettanut sinulle, että menestys ei tupsahda itsestään, vaan se edellyttää itseohjautuvuutta, positiivista työskentelyotetta sekä rohkeutta tarttua luuriin.
  • Myyntihenkisyydelläsi innostat ja inspiroit muitakin löytämään parhaan vireen sinäkin päivänä, kun kaikki ei mene putkeen.
  • Olet hyvä viestijä, vuorovaikutustaitosi ovat erinomaiset ja verkostoituminen luontaista.
  • Erinomaisen suomen kielen lisäksi edellytämme sujuvan englannin kielen taitoa sekä laajaa järjestelmäosaamista.

Hakuohjeet ja lisätietoja

Jos tunnet, että tämä on juuri Sinun tehtäväsi ja seuraava ura-askeleesi, niin laita oitis hakemus tulemaan. Emme odottele, vaan poimimme heti mielenkiintoisimmat hakijat keskusteluun. Älä siis jää odottelemaan, vaan toimi heti. Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 20.10.2019 mennessä. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, Essi juttelee mielellään kanssasi. Hänet tavoittaa 15.10. klo 14-16, puh. 050 364 1169 tai essi.pennanen@sok.fi

SOK Matkailu- ja ravitsemiskauppa koostuu 50 Sokos Hotellista, kahdeksasta Radisson Blu Hotellista ja yli 600 ravintolasta Suomessa Tallinnassa ja Pietarissa.

Sokos Hotels -ketjuun kuuluu kolme eri hotellityyppiä, jotka tarjoavat yksilöllisen hotellikokemuksen jokaiselle. Original-hotellit tunnetaan sydämellisestä palvelustaan ja keskeisistä sijainneistaan, Break-hotellit tarjoavat rentouttavaa irtiottoa arjesta ja uniikkien Solo-hotellien korkea laatu näkyy niin palvelussa kuin hotellien puitteissakin. Sokos Hotels on valittu Suomen vastuullisimmaksi, arvostetuimmaksi ja luotetuimmaksi hotelliketjuksi monena vuotena peräkkäin. Kaikilla hotelleillamme on Green Key -tunnus merkkinä ympäristön eteen tehdystä työstä.

sokoshotels.fi
radissonblu.fi

Brändiperheeseemme kuuluu myös kahdeksan kansainvälistä Radisson Blu Hotellia, joita S-ryhmä operoi Suomessa. S-ryhmän Ravitsemiskauppa koostuu yli 600 ravintolasta Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Suomalaisten suosikkeja ovat tunnetut 18 ketjuravintolaamme. Mm. Amarillo, Frans& Les Femmes, Coffee House, Rosso ja lukuisat uniikit ravintolat sekä franchising-ravintolat Hesburger ja Fafa´s.