(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Topteamille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Haemme rohkeasti toimeen tarttuvaa myyntipäällikköä Topteamille B2B- myyntiin. Sinulla tulee olla jo kokemusta B2B- myynnistä tai yrityspuolen myynnistä. IT- alan osaaminen katsotaan eduksi. Tässä roolissa pääset työskentelemään monipuolisten ICT palveluiden ja tuotteiden parissa, huikean tiimin avustamana. Jos tunnistit itsesi tästä ja olet valmis tarttumaan rohkeasti uuteen haasteeseen, olet juuri etsimämme henkilö myyntipäällikön rooliin Topteamille, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Topteam etsii myyntitiimiinsä itseohjautuvaa myyntipäällikköä energiseen tiimiinsä. Työnkuvaasi kuuluu uusasiakashankinta, asiakastapaamiset ja asiakkuuksien ylläpitäminen. Työssäsi pääset työskentelemään monipuolisten ICT- tuotteiden ja palveluiden parissa. Työssä on hieno mahdollisuus kasvattaa suuri asiakasportfolio ja uran kehityksen kannalta on myös mahdollista päästä etenemään myynninesimiesrooliin. Asiakastapaamisten myötä työ on hyvin liikkuvaa, siksi vaatimuksena on ajokortti ja oma auto. Myyntialueeseen kuuluu koko pääkaupunkiseutu.

Tarjoamme


* Mahdollisuuden kasvattaa ison asiakasportfolion
* Mahdollisuuden edetä myynnin esimiesrooliin
* Eturivin näkyvyyden ICT- palveluihin ja tuotteisiin

TYÖNKUVA

* ICT- palveluiden ja tuotteidenmyynti
* Uusasiakashankinta
* Asiakastapaamiset
* Asiakassuhteiden ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* IT- alan tuntemus
* B2B tai yritysmyyntikokemusta
* Ajokortti ja oma auto
* Sujuva suomen kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Oma- aloitteinen
* Asiakaspalveluhenkinen
* Rohkeasti tilanteisiin tarttuva
* Pitkäjänteinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Valkjärventie 7 B, 02130 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Topteamin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Topteamilta saat kaikki it-palvelut ja laitteet toimistoonne, perille toimitettuna ja valmiiksi asennettuna. Varmistamme työympäristösi toimivuuden ja annamme sinun keskittyä omaan työhösi. Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimisto¬tarvikkeisiin, monitoimi¬laitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötuki¬¬palvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Koneet ja laitteet toimitamme työpöydällesi asennettuna ja ongelma¬tilanteissa helpdesk auttaa sinut takaisin töihin.

Topteam