(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Topteam, Espoo
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020
Haemme rohkeasti toimeen tarttuvaa myyntipäällikköä Topteamille B2B- myyntiin, jolla on nälkä kasvaa yritysmyynnin saralla. Voit olla junioritason osaaja, tai kokemusta kartoittanut tekijä, mutta sinulla tulee olla jo kokemusta B2B- myynnistä ja asiakassuhteiden ylläpitämisestä. IT- alan palveluntuottamisen osaaminen katsotaan eduksi. Tässä roolissa pääset työskentelemään monipuolisten ICT- palveluiden ja tuotteiden parissa, huikean tiimin avustamana. Jos tunnistit itsesi tästä ja olet valmis tarttumaan rohkeasti uuteen haasteeseen, olet juuri etsimämme henkilö myyntipäällikön rooliin Topteamille, hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Myyntipäällikön tehtävä on vastuullinen ja itsenäinen. Ymmärrät asiakassuhteiden tärkeyden ja osaat kehittää niitä eteenpäin proaktiivisella otteella. Sinulla on näyttöjä yritysmyynnistä sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Ymmärrät it-alan palvelutuotantoa ja kykenet sujuvaan vuorovaikutukseen alan ammattilaisten kanssa. Myyntipäällikkönä nautit asiakastapaamisista, myynnillisistä haasteista, motivoidut tuloksen tekemisestä ja verkostoitumisesta. Tässä roolissa sinun tulee ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan tarpeet ja tarjoat asiantuntijana asiakkaille innovatiivisia ratkaisuja toiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen. Tehtävänäsi on sekä uusasiakashankinta toimialuelllasi sekä olemassa olevien asiakassuhteiden laajentaminen ja syventäminen. Työ ei kuitenkaan vaadi sinulta asiantuntijaosaamista IT:stä, sillä sinun tukenasi on huikea asiantuntijatiimi. Työssä menestyminen vaatii lisäksi tuloshakuisuutta ja kykyä työskennellä kehittyvien ja kasvavien asiakkaiden parissa. Työn liikkuvuuden vuoksi työ vaatii ajokortin ja oman auton.

Tarjoamme


* Pitkäaikaisen työsuhteen ja vastuullisen aseman
* Kilpailukykyisen palkan ja reilun palkkarakenteen jatkuvasti kasvavan, alan menestyjän palveluksessa
* Joustavat työajat
* Tukiorganisaation menestyksekkääseen myyntityöhön
* Yhteistyökykyisen alan ammattilaisista koostuvan tiimin, joka aidosti kannustaa ja tukee sinua työssäsi

TYÖNKUVA

* ICT- palveluiden ja tuotteidenmyynti
* Uusasiakashankinta
* Asiakastapaamiset
* Asiakassuhteiden ylläpito

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on:


* Ymmärrystä IT-palvelutuotannosta
* Tuloksentekijän asennetta sekä näyttöä menestyksekkäästä yritysmyynnistä sekä asiakassuhteiden ylläpitämisestä
* Vakuuttavia esiintymis-, neuvottelu- ja viestintätaitoja
* Kykyä työskennellä itsenäisesti ratkaisukeskeisellä asenteella
* Liikkumisvalmiutta toimialueellasi
* Ajokortti ja oma auto
* Sujuva suomen kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Heti sopivan kandidaatin löydyttyä
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Valkjärventie 7 B, 02130 Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Topteamin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Topteamilta saat kaikki it-palvelut ja laitteet toimistoonne, perille toimitettuna ja valmiiksi asennettuna. Varmistamme työympäristösi toimivuuden ja annamme sinun keskittyä omaan työhösi. Kokonaisvaltainen palveluvalikoimamme yrityksen IT-ratkaisuista toimistotarvikkeisiin, monitoimilaitteista ergonomiaan sekä huolto-, asennus- ja käyttötukipalvelumme varmistavat, että voitte aina keskittyä omaan työhönne. Koneet ja laitteet toimitamme työpöydällesi asennettuna ja ongelma¬tilanteissa helpdesk auttaa sinut takaisin töihin.

Topteam