MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, TERÄSTUOTTEET
TM-Rauta Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Haemme myyntipäällikköä vastaamaan terästuotteiden myynnistä teollisuuden ja rakentamisen asiakkaillemme.

Vastaat myynnin toteuttamisesta ja kehittämisestä nimetyissä asiakkuuksissa sekä uusasiakashankinnasta Etelä-Suomen alueella. Tehtäväsi on luoda kannattavaa kasvua liiketoiminnallemme ja vahvistaa asemaamme entisestään erityisesti teräsrakentamisen, konepaja- ja valmistavan teollisuuden sekä maanrakennus- ja infrarakentamisen asiakkaissa. Vastaat uusien asiakkaiden ja yhteistyömahdollisuuksien tunnistamisesta. Hyödynnät markkinatuntemustamme ja näyttöjämme sekä tarjoat asiakkaiden valmistukseen, kokoonpanoihin tai rakentamiseen arvoa tuottavia ratkaisuja tehokkaalla toimitusketjulla.  Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, varaston ja kumppanien kanssa. Raportoit yrityksen myyntijohtajalle. 

Odotamme sinulta näyttöjä ja kokemusta soveltuvista myynnin, asiakasvastaavan tai liiketoiminnan kehityksen tehtävistä terästuotteiden parista. Haluat toimia ratkaisukeskeisesti asiakkaidemme kumppanina ja kantaa vastuusi myynnin tuloksellisuudesta. Sinulla on kokemusta ja verkostoja teräsrakentamisen, konepaja- ja valmistavan teollisuuden ja/tai maanrakennus- ja infrarakentamisen toimialoilla. Keskustelet sujuvasti toiminnallisissa ja kaupallisissa asioissa eri asiakassidosryhmien kanssa mm. johto, hankinta ja tuotannon johto. Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus tukee menestystäsi tehtävässä. Sinulla on sujuvat yhteistyötaidot ja tulet toimeen myös englannin kielellä. Voit toimia tehtävässä luontevasti kotikonttorilta Etelä-Suomen alueella hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan toteuttamaan TM-Raudan pitkäjänteistä ja kestävää liiketoimintasuunnitelmaa sekä kasvattamaan ja kehittämään liiketoimintaa. TM-Raudan liiketoiminta on kasvanut jo usean vuoden ajan asiantuntevan henkilökunnan, kilpailukykyisen hankinnan ja tehokkaan toimitusketjun kuten myös ensiluokkaisen asiakaspalvelun myötä. 

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-15752. Hakuaika päättyy 24.1.2020. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana. Lähetä siis hakemuksesi pian! Lisätiedot Mercuri Urvalin Director Esko Oja, puh. +358 40 662 4464, tavoitettavissa 7.1.2021 alkaen.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot