(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Teollisuustuotteet
SLO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Haemme pääkonttoriimme Vantaalle sinua asiakaskeskeinen, tavoitehakuinen ja teknisen osaamisen omaava

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Teollisuustuotteet

TEHTÄVIISI KUULUU

Vastaat myynnin, markkinaosuuden, myyntikatteen ja tuloksen kehityksestä SLO:n teollisuustuotteiden osalta myyntijohdon kanssa asetettujen suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti. Vastuualueesi tulee keskittymään teollisuuden sähkö- ja automaatiotuotteiden myyntiin teollisuusasiakkuuksillemme yhdessä asiakasvastuullisen Teollisuusmyyntipäällikköorganisaation kanssa. Lisäksi teet aktiivisesti tiivistä yhteistyötä myös muun organisaation kanssa tavoitteidesi saavuttamiseksi.

TARJOAMME SINULLE

Tehtävä on uusi ja sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkenttä alan markkinajohtajan palveluksessa. Pääset heti alusta lähtien osallistumaan tehtävän ja sen vastuualueen kehittämiseen osana SLO:n teollisuusliiketoimintaa. Tarjoamme Suomen laajimman tuote- ja palveluvalikoiman ja viihtyisän työympäristön, jossa pääset osaksi ammattitaitoista ja tiivistä työyhteisöä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, panostamme osaamisesi kehittämiseen ja tarjoamme sinulle menestymisesi myötä mahdollisuuksia uralla etenemiseen. Tarjoamme kaikki edellytykset huippusuorituksille sekä muun organisaation ja osaamisen vahvan tuen.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMINEN EDELLYTTÄÄ

Sinulla on vahva teollisuuden sähkö / automaatiotekninen koulutustausta ja useamman vuoden kokemus systemaattisesta ja aktiivisesta myyntityöstä teollisuuden parissa. Olet itseohjautuva, pitkäjänteinen ja vakuuttava haastavissakin vuorovaikutustilanteissa ja sinulta löytyy aito intohimo asiakaslähtöiseen työskentelyyn. Osaat analysoida ja ymmärrät asiakaskuntasi haastavammatkin tekniset tarpeet ja pystyt tarjoamaan heille oikeanlaisia ratkaisuja. Keskeinen menestystekijä on kyky työskennellä muun organisaation ja tiimien kanssa ja aktiivisella tekemiselläsi saat yhdessä heidän kanssaan tavoitteesi toteutumaan.

KYSYMYKSET

Lisätietoja tehtävästä antaa Sähkönjakelu ja Teollisuus- yksikön myyntijohtaja Allan Sothmann, p. 050 568 2260. Tavoitat hänet parhaiten 13.9.2018 klo 14-16 tai 17.9.2018 klo 9-11. Kysymyksiä voi lähettää myös sähköpostitse: allan.sothmann@slo.fi.

HAKEMUKSET

Hakemukset pyydämme lähettämään www.slo.fi/jobs -sivujen kautta viimeistään 30.9.2018