(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, teollisuusasiakkaat / UTU Oy, Vantaa
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018


100-vuotias UTU-konserni kasvaa voimakkaasti. Olemme vahvasti mukana sähkö- ja automaatioalojen kehityksessä yhä tärkeämmäksi osaksi koko infrastruktuuriamme. Tutkimme avoimin silmin tulevaisuuden mahdollisuuksia yhdessä kansainvälisten päämiestemme kanssa. Valmistamme puistomuuntamoita, sähkökeskuksia ja -kojeistoja sekä tuomme maahan ja markkinoimme laadukkaita sähköteknisiä komponentteja, kiinteistöautomaatiojärjestelmiä sekä automaatiotuotteita. Asiakkaitamme ovat teollisuus, sähkötukkuliikkeet, sähkönjakeluyhtiöt, urakoitsijat ja OEM-valmistajat. Tehtaamme sijaitsee Ulvilassa, ja myyntikonttoreita on ympäri Suomen. Tytäryhtiömme toimivat Virossa, Latviassa ja Liettuassa, ja yhteensä palveluksessamme on 150 henkilöä. Vuosi 2017 oli meille voimakas uudistumisen ja kasvun vuosi, UTU-konsernin liikevaihto nousi 34 miljoonaan euroon.

Edellisen työntekijän siirtyessä eläkkeelle haemme nyt Urakoitsija-liiketoimintayksikköömme Vantaan toimipisteeseen

Myyntipäällikköä

Tulet tehtävässä hoitamaan valmistavan teollisuuden asiakkaita. Roolisi muodostuu heille suunnattujen sähköteknisten tuotteiden ja ratkaisuiden myynnistä. Aktiivisena ja itsenäisenä myyjänä edistät myös asiakassuhteiden kehittämistä. Asiakaskuntaa on jo olemassa, mutta odotamme sinulta myös uusien asiakkuuksien hankkimista.

Toivomme, että sinulla on:

  • tehtävään soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutus
  • tuntemusta valmistavan teollisuuden asiakkuuksien hoidosta ja toimittajasopimusten teosta
  • sosiaalisia taitoja ja kykyä löytää asiakkaan liiketoiminnalle lisäarvoa tuottavia kaupallisia ratkaisuja hyvän asiakasymmärryksen kautta
  • kokemusta ERP- ja CRM-järjestelmien sekä keskeisten Microsoft Office -ohjelmistojen käytöstä
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito, saksan ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävän luonne antaa sinulle mahdollisuuden itsenäisesti muokata aikatauluja ja liikkumistasi. Viikosta sinulla tulee kulumaan noin 2–3 päivää asiakkaissa.

Rakennamme kasvavaa yritystä ja haluamme sinut mukaan tiimiin! Pääset meillä työskentelemään hyvässä ja osaavassa porukassa sekä modernissa työympäristössä alan luotetuimpien tuotemerkkien parissa.

Lisätietoa tehtävästä antavat liiketoimintajohtaja Yrjö Vasenius puh. 050 542 0118, tavoitettavissa 6.11. klo 9–11 ja 16.11. klo 9–11, ja MPS-konsultti Catharina Kallio puh. 020 746 9686, tavoitettavissa 9.11. klo 10-14 ja 14.11. klo 8–12. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen alla olevan hakupainikkeen kautta viimeistään 18.11.2018 mennessä.