(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, teollisuus
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Sytytkö onnistumisista, asiakastyöstä ja voittamisesta? Oletko dynaaminen myynnin ammattilainen, joka nauttii asiakastyöstä ja tavoitteista? Haluatko olla tekemässä merkityksellistä työtä suomalaisen työelämän eteen maailman johtavassa joukkueessa Sihdillä?

Sihti on osa Adecco -konsernia ja etsimme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Sihdin Kajaanin toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen teollisuusasiakkuuksien pariin.

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu oman asiakassalkkusi tuloksellinen hoitaminen, kehittäminen ja kasvattaminen sekä aktiivinen uusasiakashankinta. Työskentelet osana paikallista tiimiä, mutta työtäsi tukevat niin lähiesimiehesi, toimialajohtajat kuin kollegat ympäri Suomen. Päivittäisessä työssämme tilanteet muuttuvat nopeasti, mikä vaatii nopeaa reagointia, ketteryyttä ja joustavuutta.

Etsimämme henkilö on jo näyttänyt kyntensä tuloksekkaassa myyntityössä. Viihdyt kentällä liikkuvassa työssä ihmisten parissa, ja pyrit aina löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeeseen. Sinulla on hyvät neuvottelutaidot, asiakaslähtöinen asenne ja asetat itsellesi riman koko ajan korkeammalle. Pystyt työskentelemään tehokkaasti nopeatempoisessa työympäristössä yksityiskohdat huomioon ottaen. Säilytät positiivisen ja ratkaisuhakuisen otteen myös paineen alaisena ja kykenet ongelmanratkaisuun joskus vaativissakin tilanteissa. Eduksi katsomme kokemuksen henkilöstöpalvelualalta ja teollisuudesta parista. On suuri etu, jos sinulla on tekninen koulutustausta tai työkokemus raskaan teollisuuden työtehtävistä.

Pienessä tiimissä pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja yksikön arkeen, ja kasvattamaan osaamistasi henkilöstöpalvelualalla. Meillä saat työsi tueksi rennot, hauskat ja kannustavat kollegat, jotka ovat sitoutuneet työskentelemään yhteisen menestyksen saavuttamiseksi. Valittavalle henkilölle annamme kattavan perehdytyksen sekä Sihdin palveluihin että toimialaan. Asiakassalkkusi sisältää alan tunnettuja toimijoita ja sinulla on käytössäsi monipuoliset työkalut tuloksen tekemiseen. Johtavana kansainvälisenä henkilöstöpalveluyrityksenä tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 15.11.2020. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä ja tiimistä antaa Ella Faltersack, 040 760 9089 / ella.faltersack@adecco.fi.