(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / Tekniseri Oy, Pääkaupunkiseutu
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018


Tekniseri Group on vuonna 1986 perustettu kansanvälinen teollisuuden sopimuspaino, joka on vahvalla kasvun tiellä. Valmistamme monenlaista ja monen muotoista painettua tuotetta meidän asiakkaillemme Eurooppaan ja Aasiaan. Lisäksi konvertoimme ja muotoilemme korkealaatuista materiaalia, juuri meidän asiakkaidemme tuotteisiin ja tarpeisiin sopiviksi. Yhtymän vuoden 2017 liikevaihto oli noin 8,8 milj. euroa, ja palveluksessamme on noin 90 ammattilaista. Asiakaspalvelu on yksi meidän pääpainopisteistämme, jolla uskomme erottuvan eduksemme.

Haemme nyt sinua,

Myyntipäällikköä pääkaupunkiseudulle.

Toimit osana ammattitaitoista myyntitiimiä vastaten osaltasi uusasiakashankinnasta Itä-Suomessa. Tavoitteenasi on kasvattaa yrityksen myyntiä ja löytää sekä luoda uusia kestäviä asiakaskontakteja kasvavilla markkinoilla. Työ on luonteeltaan liikkuvaa ja vaatii hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakkaiden aktiivista tapaamista ja joustavaa asennetta.

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on kokemusta ja näkemystä B2B-uusasiakashankinnasta, mutta ennen kaikkea olet otteeltasi tavoitehakuinen, energinen, ratkaisukeskeinen ja myönteinen. Sinulla voi olla joko kaupallinen tai tekninen koulutus. Olet hyvä kommunikoimaan ja osaat myös englantia, sillä tehtävään voidaan sisällyttää asiakastapaamisia Euroopassa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan työsi sisältöön ja kehittämään markkinointi- ja myyntityötä yhdessä Tekniserin henkilöstön kanssa. Tuotteemme ovat laadukkaita ja aina räätälöity asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Tule mukaan vahvistamaan myyntitiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antavat Sales Director Christian Lemström, puh. +358 44 776 9655 (12.9., 14.9. ja 19.9. kello 12:00–15:00) ja MPS-konsultti Timo Harju +358 20 746 9688 (11.9., 13.9. ja 18.9. klo 13:00–16:00).