(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö (tekninen myynti), VMT Plastic Solutions
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

VMT Plastic Solutions on vakavarainen perheyritys, jonka osaamista ovat teknisten muovituotteiden sopimusvalmistus vaativiin käyttökohteisiin. Suunnittelemme ja valmistamme muovituotteita sekä niiden tuotannossa tarvittavia muottityökaluja räätälöidysti asiakkaan tarpeisiin. Toteutamme modernilla laitekannallamme muoviratkaisut niin isoihin kuin pieniinkin tarpeisiin puhallusmuovaus- ja ruiskuvalutekniikoilla. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat eri teollisuusalojen toimijat sekä kone- ja laitevalmistajat, mutta tuotteitamme löytyy myös urheilun parista. Osaamisemme perustuu lähes 50 vuoden kokemukseen ja rohkeaan kehittämiseen. Tiemme on kulkenut autotallin kautta määrätietoisesti nykyaikaisiin tuotantotiloihin. Muutama vuosi sitten tapahtuneen sukupolven vaihdoksen jälkeen uusi sukupolvi jatkaa toimintaamme päättäväisesti jatkuvan kehittämisen tiellä.

Lue meistä ja asiakasreferensseistämme lisää: www.vmtplastic.fi


Etsimme nyt joukkueemme vahvistukseksi teknisen myynnin osaajaa. Voit työskennellä toimipisteistämme Tampereelta tai Virroilta käsin. 


MYYNTIPÄÄLLIKKÖ (tekninen myynti)


Tulet työskentelemään aktiivisesti kotimaan teknisen myynnin, erityisesti kone- ja laitevalmistajien sekä teollisuusasiakkaiden parissa. Toisaalta ratkaisuillemme löytyy sovellusmahdollisuuksia mitä erilaisimmilta alueilta. Olemmehan historian aikana tehneet tuotteita aina 80-lätkistä, traktoreiden komponentteihin ja jääkiekkomaalivahdin maskeihin.  

Työsi painopiste on uusasiakashankinnassa, mutta tärkeä ja luontainen osa työtäsi on myös muodostuneiden asiakassuhteiden edelleen kehittäminen ja vahvistaminen, jälkimarkkinointia unohtamatta. Työsi on ennen kaikkea ratkaisumyyntiä ja tyypillinen projekti alkaakin asiakkaan ongelmasta, jonka pyrimme ratkaisemaan kustannustehokkaasti. Vastinpareinasi asiakasrajapinnassa ovat tyypillisesti teollisuuden hankinnan ja tuotekehityksen vastaavat. Kauppojen koko vaihtelee pienemmistä projekteista mittaviin sarjatuotantoihin vuosisopimuksineen.

Myyntialueenasi on koko Suomi, vaikka useimmat potentiaalisista asiakkaistamme sijaitsevatkin eteläisen Suomen alueella. Myynnin onnistuminen varmistetaan riittävällä määrällä asiakaskohtaamisia ja vuorovaikutusta, joten tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja -halukkuutta. Osan asiakkaistamme tavoitat Pirkanmaalta ns. työpäivän aikana. Kauempana olevat asiakkaat tavataan tyypillisesti hyvin suunnitelluilla myyntikiertueilla.

Toivomme sinulla olevan tekninen koulutustausta tai kokemuksen kautta muodostunut kyky ymmärtää asiakkaiden toimintaympäristöjä ja tarpeita teknisistä lähtökohdista. Muovialan ymmärrys on eduksi, mutta tarvittaessa koulutamme ja perehdytämme sinut kyllä alan haasteisiin. Tärkeintä on valmiutesi ja kykysi tehdä aktiivista ratkaisuhenkistä myyntiä. Sinulla on myös kyky verkottua ja luoda luottamukselliset yhteistyösuhteet asiakkaan päätöksentekoon vaikuttavien henkilöiden kanssa. Ymmärrät ja tunnet asiakkaiden erilaiset hankinta- ja päätöksentekoprosessit sekä osaat toimia kussakin vaiheessa optimaalisesti hyvän lopputuloksen aikaansaamiseksi. Sujuvan suomen kielen lisäksi tulet toimeen myös englannin kielellä. Ruotsin kielen taito on eduksi.

Henkilönä olet vastuunkantaja, joka hakee aktiivisesti tulosta - samalla ymmärtäen positiivisen palveluasenteen ja asiakastyytyväisyyden olevan luontainen osa sitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot, esiintymiskykyä, halua oppia jatkuvasti uutta ja saatat asiat myös loppuun asti yhteistyössä sidosryhmiesi kanssa.

Meillä on tarjota sinulle mielenkiintoinen ja monipuolinen myyntityö sekä menestyksen avaimet työssä onnistumiselle. Vuosikymmenten aikana jalostunut muoviosaamisemme, modernit tuotantoteknologiat, Lean-hiottu tuotantoprosessi, maineikkaat asiakasreferenssit ja koko organisaatiomme tuki antavat vahvan ”selkärangan” myyntityöllesi. Pääset myös vaikuttamaan jatkuvaan kehitykseemme.  

Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele itsesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Lisätietoja tehtävästä antaa Alen Consulting Oy:n konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@alenconsulting.fi.

Hakuohjeet: Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen alla olevan lomakkeen kautta.

https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=373 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.