(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / Tasowheel Gears Oy ja Tasowheel Tikka Oy, Tampere/Tikkakoski
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020


Kasvuun tähtäävänä yrityksenä haemme tuloshakuista vahvistusta myyntitiimiimme. Oletko sinä etsimämme tavoitteellinen ja kansainvälisessä B2B-myynnissä kannustimensa hankkinut

Myyntipäällikkö

Tampereelle tai Tikkakoskelle?

Myyntipäällikön roolissa otat itsenäisesti ja monipuolisesti vastuun tuotteidemme ja osaamisemme myynnistä sekä nykyisille että uusille asiakkaillemme.

Tamperelainen Tasowheel Gears on erikoistunut voimansiirtokomponenttien, kuten hammaspyörien ja akseleiden valmistukseen asiakkaan piirustusten mukaisesti. Nimekkäät vaihdelaatikoiden, moottoreiden, työkoneiden, nostureiden, erikoisajoneuvojen ja kaapelikoneiden valmistajat käyttävät valmistamiamme komponentteja laitteissaan maailmanlaajuisesti.

Tasowheel Tikka on vaativien komponenttien valmistaja, joka hallitsee sekä hankalat raaka-aineet että tarkkaakin tarkemmat toleranssit. Prosessimme kattaa monivaiheisten tarkkuuskomponenttien tuotannon aina sorvauksesta ja jyrsinnästä testaukseen.

Myyntipäällikkönämme työsi painopiste on uusasiakashankinnassa sekä asiakkuuksien kokonaisvaltaisessa hallinnassa. Arkeesi kuuluu kustannuslaskentaa, tarjousten laatimista, asiakkaiden tapaamista ja myyntiprosessin kehittämistä. Osallistut alan messuille ja annat panoksesi markkinointiin. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme ammattitaitoisten hankintatiimien kanssa, mikä edellyttää matkustamista sekä Suomessa että ulkomailla.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, sekä vähintään viiden vuoden kokemusta kansainvälisestä, menestyksekkäästi hoidetusta myyntityöstä teknologiateollisuudessa. Ymmärrät asiakkaiden erilaisia hankinta- ja päätöksentekoprosesseja sekä myyntityössä onnistumisen edellytykset. Kommunikoit ja esiinnyt vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsin ja saksan kielen taito katsotaan eduksi.

Haluat menestyä asiantuntijatason myyntityössä ja syventää asiakassuhteita pitkäjänteisesti. Olet kunnianhimoinen, aktiivinen ja luottamuksella asioita hoitava. Haluat oppia uutta ja ratkaiset tarvittaessa innovatiivisesti eteesi tulevia haasteita. Olet mukava työkaveri ja tiimipeluri.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän korkean teknologian vakavaraisessa perheyrityksessä. Vuosikymmenten aikana jalostunut osaamisemme, modernit tuotantoteknologiat, Lean-hiottu tuotantoprosessi, maineikkaat asiakasreferenssit ja koko organisaatiomme tuki antavat vahvan pohjan myyntityöllesi. Toimipaikkanasi voi olla Tampere tai Tikkakoski.

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS seniorikonsultti Marja-Leena Rautaparta 040 187 4035 tai marja-leena.rautaparta@mps.fi sekä Tasowheel Group Oy:n myyntijohtaja Roman Mertechev, 040 680 5200 8.10. klo 10–12  ja 14.10. klo 13–15.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen hakupainikkeen kautta mahdollisimman pian, viimeistään 18.10.2020. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti, kun löydämme sopivat henkilöt.

Tasowheel Group Oy on vuonna 1979 perustettu, korkealaatuiseen tarkkuusmekaniikkaan ja voimansiirtoon erikoistunut kansainvälisillä markkinoilla toimiva teknologiakonserni. Konsernin liikevaihto on noin 24 M€ ja henkilöstömäärä noin 130.

Lue meistä lisää: www.tasowheel.fi