Myyntipäällikkö Tampereelle
Coor

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021

Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut, kiinteistöpalvelut ja strateginen neuvonta. 

Haemme nyt Pirkanmaalle palveluliiketoiminnan myynnin osaajaa eli

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Myyntipäällikön tehtävänkuva ja mitä odotamme sinulta?
Vastuullesi kuuluu Pirkanmaan ja erityisesti Tampereen talousalueen myynnin suunnitelmallinen kasvattaminen. Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan, ja kokemus palveluiden myynnistä on tehtävässä välttämätöntä. Aikaisemmasta kokemuksesta kiinteistöpalvelualla on etua, mutta etsimme nyt erityisesti tehtävään sopivinta, myyntihenkistä Pirkanmaan ja Tampereen talousalueen tuntijaa. 

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, sopimusneuvottelut, asiakastapaamiset ja tarjousprojektit. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä liiketoiminnan kanssa. Olet hyvä viestimään ja siirtämään tietoa niin linjaan kuin tukitoimintoihin. Pystyt tarvittaessa ottamaan myös projektipäällikön roolin isommissa kilpailutuksissa. 

Itseohjautuvana ammattilaisena olet hyvä hallitsemaan kalenteriasi. Arvostamme Coorissa kehitysmyönteistä asennetta ja työotetta. Olet helposti lähestyttävä ja pidät ihmisten kanssa työskentelystä. Osaat mennä asian ytimeen ja sinulla on faktat hallussa. Sinulla on hyvät taidot MS Office ohjelmien käyttäjänä ja hyvä suomen kielen taito. Muun kielitaidon katsomme eduksi. 

Työmatkoja sinulle kertyy erityisesti Pirkanmaalla, mutta ajoittain ne saattavat suunnata myös  muualle Suomeen ja pääkonttorillemme Espooseen. Sinulla on B-ajokortti ja oma auto käytössä. 

Mitä Coor tarjoaa sinulle?

Työpöytäsi löytyy Tampereen toimistolta, mutta työhön kuuluu myös etätyömahdollisuus. Täysi etätyö ei ole tässä tehtävässä kuitenkaan mahdollinen. Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kiinteän kuukausipalkan, sekä mahdollisuuden myyntibonuksiin. 

Meille on tärkeää, että saat hyvän alun työhösi ja perehdytämme sinut huolella Coorin toimintatapoihin ja palvelutarjontaan. Esihenkilöt ja asiantuntijat osallistuvat myös perehdytyspäivään, missä tutustut tarkemmin tukifunktioihin.

Miten haet tätä työpaikkaa ja rekrytointiprosessi?
Hae tehtävää 26.9. mennessä täyttämällä hakulomake rekrytointijärjestelmässämme. Toivomme, että liität hakulomakkeelle ansioluettelon ja hakukirjeen. 

Rekrytointiprosessiin kuuluu useampi haastattelukierros, jotka pidetään syys- lokakuun aikana. Pidämme ensimmäiset haastattelut etänä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jan Mäkelä arkisin kello 9-15. Janin tavoitat numerosta 044 2704 127.

 

Voit käydä tutustumassa tarkemmin Coorin yrityksenä sekä palvelutarjontaan osoitteessa coor.fi.

Löydät meidät myös Instagramista (coor_suomi), LinkedInistä (Coor) sekä Facebookista (Coor Finland).  

Coor on mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa.

Coorissa työskentelee eri-ikäisiä sekä kulttuuri- ja koulutustaustaltaan erilaisia ihmisiä, jotka toimivat eri työtehtävissä ja eri asiakkuuksissa. Eroista huolimatta meitä yhdistää vahva asiakaspalvelukulttuuri ja yhdessä tekemisen meininki. Työskentelemme monipuolisissa kiinteistöpalvelualan tehtävissä toimistoissa, oppilaitoksissa, hotelleissa, teollisuuslaitoksissa ja monissa muissa kohteissa eri puolella Suomea. Suomessa meitä Coorilaisia työskentelee noin 1 200 henkilöä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot