Myyntipäällikkö Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Haemme kansainväliselle pakkausmateriaaleja valmistavalle asiakasyrityksellemme innokasta

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on aktiivinen tuloksentekijä, jolla on aito palo myyntityöhön ja tulosvastuullinen ajattelumalli. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta tuloksellisesta myyntityöstä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja aitoa asiakaslähtöisyyttä.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kansainvälisen yrityksen tuen, hyvän palveluvalikoiman, kilpailukykyisen palkkauksen ja vakituisen työsuhteen mukavassa porukassa. Pääset liikkuvaan työhön ja vuorovaikutukseen asiakkaiden kanssa.

Oletko etsimämme myyntitykki?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Hakulinkki osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä - Myyntipäällikkö Tampereelle. Lisätietoja saat sähköpostitse konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1263041
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Puhelin: +358 40 455 2130
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa