(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Tampereelle tai Turkuun
Suomen Sinkopuhallus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
Suomen Sinkopuhallus Oy
Suomen Sinkopuhallus tarjoaa lattioiden sinkopuhallusta ja timanttihiontaa erilaisiin kohteisiin koko Suomen alueella. Yrityksellämme on kokemusta työskentelystä betonilattioiden kanssa jo vuodesta 1989. Tyytyväisiä asiakkaitamme ovat mm. YIT Infra, Skanska, SRV ja Fira.
Tavoitteenamme on palvella asiakkaittemme tarpeita kuunnellen, jolloin saavutamme parhaan lopputuloksen kustannustehokkaasti. Tehokkuutta lisäävät laaja kalustovalikoima sekä ammattitaitoinen henkilökunta.
Toimenkuva
Suomen Sinkopuhallus etsii toiminnan kasvaessa nuorekkaaseen joukkoonsa Tampereelle tai Turkuun Myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Myyntipäällikön tehtäviin kuuluvat pääasiassa uusasiakashankinta sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoito. Alussa työ pitää sisällään myös työnjohdollisia tehtäviä, organisointia sekä aikataulutusta. Myyntialueena on koko suomi mutta käytännössä kauppaa tehdään Oulusta etelään päin. Työmatkat sijoittuvat enimmäkseen Pirkanmaalle, ajoittuvat arkipäiviin ja pääsääntöisesti ehdit vielä illaksi kotiin. Kiinnostuitko? Lue lisää: www.suomensinkopuhallus.fi
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, matkustusvalmiutta, rakennusalan tuntemusta sekä aktiivista otetta myyntityöhön. Persoonaltasi olet asiakkaan tarpeita aidosti ymmärtävä vastuunkantaja, jolla on kokemusta ja näkemystä. Sinulla voi olla esimerkiksi rakennus- tai myyntialan koulutus.
Koulutus ja työkokemus
Tarjoamme sinulle mielenkiintoista paikkaa kasvuyrityksessä. Käyttöösi saat auton, liikuntasetelit sekä kattavan työterveyshuollon erittäin kilpailukykyistä palkkaa unohtamatta. Bonuksena tulee mukavat työkaverit sekä rento työilmapiiri!
Muut tiedot
Työ alkaa sopimuksen mukaan heti kun löydämme sinut
Kesto
rekrytointi
Lisätietoja
Hanna Heikkilä-Collin, Hanna.Heikkila-Collin@vmp.fi, 040 307 5206
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2019 mennessä.