(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Tampere
Manpower Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019
Tulevaisuuden kasvutavoitteiden saavuttamiseksi haemme tiimiimme Tampereelle

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat toimitilojen vuokraukseen sekä asuntojen vuokraukseen ja myyntiin liittyvät tehtävät neuvottelemisesta toteutukseen saakka. Hoidat itsenäisesti toimitilavuokralaisten asiakassuhteita kehittävällä ja myynnillisellä otteella. Työhösi kuuluvat myös aktiivinen sijoittaja-asiakkaiden hankinta sekä asiakassuhteiden hoito ja kehittäminen. Työkuvaa voidaan räätälöidä taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen eli työ voi painottua toimitilavuokraukseen tai sijoittaja-asiakkaiden hankintaan tai olla näiden yhdistelmä. Teet tiivistä yhteistyötä työparisi myyntijohtajan lisäksi myyntiassistentin, kiinteistöpäällikön ja -johtajan sekä controllerin ja ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta esimerkiksi AMK:sta tai yliopistosta, kokemusta ja innostusta kiinteistö- ja sijoitusalasta sekä työtä pelkäämätöntä asennetta, oma-aloitteisuutta, Office-ohjelmistojen hallintaa ja tiimityötaitoja. Asuntojen ja toimitilojen vuokraukseen liittyvien käytäntöjen tunteminen katsotaan eduksi. Olet luonteeltasi sosiaalisesti aktiivinen ja taitava verkostoituja. Myynnin lisäksi et pelkää myöskään liikkumista Suomen kasvukeskuksissa.

Taustaltasi voit olla esimerkiksi sijoitus- tai kiinteistöalan tekijä. Tärkeintä on, että sinulla on tuloshakuista myynti- ja palvelutahtoa, oikea asenne uuden oppimiseen sekä halua kehittyä ja menestyä työssäsi ylittämällä asetetut tavoitteet.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä urallasi eteenpäin dynaamisessa työympäristössä. Yhdessä tekeminen on yrityksemme perusajatuksia, joten tukenasi on ammattitaitoinen ja mukava tiimi.

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun toiveesi mukaan.

Kiinnostuitko?

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 4.11.2019 mennessä. Aloitamme haastattelut heti rekrytoinnin alkaessa, joten kiinnostuessasi tehtävästä teethän hakemuksesi mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Tiina Venäläinen, p. 050 300 4372