(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, suorarekrytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi

Oletko ratkaisumyynnin ammattilainen?

Nyt sinulla on mahdollisuus olla mukana rakentamassa tulevaisuuden menestystarinaa!

Etsimme suorarekrytointitoimeksiantona Energiaturvan palvelukseen asiakasvastuullista ja yrittäjähenkistä MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ pääkaupunkiseudulle!

Yritysesittely

Energiaturva on voimakkaasti kasvava aurinkosähköratkaisuja tuottava yritys. Autamme ja kannustamme asiakkaitamme ympäristöystävällisen ja uusiutuvan energian käyttöön. Työntekijöillämme on taustallaan usean vuoden kokemus, ja syvällinen ymmärrys suomalaisista omakotitaloista ja kesämökeistä.

Olemme osa LVIturva Group Oy:ta, ja työllistämme yli 200 LVIS-alan ammattilaista Keski-Suomessa, Pirkanmaalla ja pääkaupunkiseudulla. Liikevaihtomme oli vuonna 2017 yli 20 milj.€ Emoyrityksemme Pohjolan LVITurva on valittu vuonna 2017 kuudenneksi parhaaksi yritykseksi Great Place to Work tutkimuksessa. Lue lisää: https://www.energiaturva.fi/

Tehtävän kuvaus

Haemme asiakasvastuullista myyntipäällikköä vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen. Mahdollinen sijaintisi on Vantaa, Helsinki tai Espoo. Pääasiallinen tehtäväsi on vastata B2C-myynnistä, mikä edellyttää voimakasta halua tehdä myyntityötä myös henkilökohtaisesti. Tavoitteenasi on tehdä uusasiakashankintaa, ja tuottaa ainutlaatuisia asiakaskokemuksia.

Henkilön profiili

Työssä menestyminen edellyttää vastuuntuntoisuutta ja omatoimisuutta, sekä kykyä hallita ja suunnitella omaa tekemistä. Hakemallamme henkilöllä on näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä sekä aito kiinnostus kehittyä jatkuvasti paremmaksi myyjäksi. Luonteeltasi olet avoin ja sosiaalinen, sekä suuntaat toimintaasi itseohjautuvasti kohti annettuja tavoitteita. Työtehtävän liikkuvuus edellyttää sinulta omaa autoa ja voimassa olevaa B-ajokorttia. Arvostamme luontaista kiinnostusta alaa ja sen trendejä kohtaan, sekä asiakasvastuullista työotetta.

Tarjoamme

Tehtävässä pääset tutustumaan tarkemmin energiaturva ratkaisujen ihmeelliseen maailmaan. Tunnustettu asemamme markkinoilla antaa sinulle hyvän pohjan pitkäjänteiseen työhön. Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön vakavaraisen kotimaisen yrityksen palveluksessa. Työsuhde on vakituinen ja asiakkaamme tarjoaa sinulle erinomaiset urakehitysmahdollisuudet palveluksessaan. Hakija työllistyy suoraan asiakkaamme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointipäällikkö Tiina Janerko, puh. 040 689 5300. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.