Myyntipäällikkö, Suomen Energianeuvonta Oyj:lle
Suomen Energianeuvonta Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Haemme Suomen Energianeuvonta Oyj:lle innokasta ja aikaansaavaa myyntipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Suomen Energianeuvonta Oyj on keskittynyt suurasiakkaiden sähkönhankintapalveluihin. Liikeideana on hankkia yhdessä asiakkaiden kanssa sähköä mahdollisimman kustannustehokkaasti muuttuvasta markkinasta. Palveluiden avulla asiakkaat ovat yltäneet keskimäärin 20% vuosittaisiin säästöihin sähköenergiakustannuksissa. Kasvavan ja kehittyvän liiketoiminnan myötä tarvitsee myyntitiimi energisen ja tuloksellisen myyntipäällikön Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueelle.

Myyntipäällikkönä työtehtäviisi kuuluu myynnin tuloksellisuuden varmistaminen, myyntitiimin tukeminen ja sparraus sekä toiminnan strateginen suunnittelu. Työssäsi myyntipäällikkönä pääset työskentelemään suurasiakkuuksien parissa kehittämällä heille sopivia palveluja ja ratkaisuja. Tehtävässä vaaditaan pitkäjänteistä ja sitkeää asennetta.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta palveluiden ja ratkaisujen myymisestä, suurasiakkuuksien hoidosta sekä taustaa rahoitus- tai energia-alalta. Toivomme, että työnteko luonnistuu sinulta niin suomeksi, ruotsiksi kuin englanniksi. Loistaaksesi tässä tehtävässä, tulee sinun olla yhteistyökykyinen tiimipelaaja, jolla on vankka ymmärrys myyntiprosesseista ja asiakkuuksien pitkäjänteisestä hoidosta ja kehittämisestä. Arvostamme hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä ratkaisukeskeistä asennetta.

Myyntipäällikkönä työpisteesi sijaitsee joko Pirkanmaan tai Vaasan alueella. Olethan valmis matkustamaan työn ja asiakastapaamisten tarpeiden mukaisesti. Työ edellyttää, että sinulla on oma auto käytettävissä.

Työt alkavat heti tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Tehtävän palkkaus perustuu peruspalkkaan ja bonusmalliin.

Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina. Lisätietoja antaa aluepäällikkö Antti Flander antti.flander@barona.fi, +358 44 545 1370.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527979
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: (antti.flander (a) barona.fi)
  • Puhelin: 0445451370
  • Sijainti: Vaasa, Tampere, Pirkkala, Mustasaari, Seinäjoki