Myyntipäällikkö, StaffPoint Oy
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Haemme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan myyntitiimiämme pääkaupunkiseudulla.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi uusasiakashankinnasta StaffPoint Professionals -yksikössä. Professionals-liiketoimintamme toteuttaa asiakkaillemme toimihenkilörekrytointeja sekä -vuokratoimeksiantoja mutta sinulla on kuitenkin mahdollisuus hyödyntää ja myydä koko konsernin palveluita. Pääpaino on toimeksiannoissa jotka sijoittuvat taloushallinnon, HR:n, myynnin, IT:n sekä markkinoinnin ja viestinnän alueille. Olet mukana toteuttamassa, suunnittelemassa ja kehittämässä myynti- ja asiakkuushankintastrategiaa yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta kokemusta BtoB myynnistä ja intohimoa uusasiakashankintaan sekä selkeää näyttöä myynnin kasvattamisesta. Vakuutat asiakkaat konsultoivalla lähestymistavalla. Erinomaisten neuvottelutaitojen lisäksi ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja kykenet yhdistämään palveluistamme ratkaisun asiakkaiden vaihteleviin tilanteisiin. Myyjänä olet oma-aloitteinen, periksiantamaton ja aikaansaava.

Luonteeltasi olet pelkäämätön, nälkäinen, sujuvasanainen ja sosiaalinen vastuunkantaja, joka ei pelkää myynnin tuomia haasteita.

Työssäsi pystyt toimimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Aikaisempi henkilöstöpalvelualan kokemus mm. myynnissä, rekrytointikonsulttina tai asiakassuhteiden hoidossa katsotaan eduksi.


Tarjoamme sinulle

StaffPoint tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän, kilpailukykyisen pohjapalkan ja reilun palkkarakenteen jatkuvasti kasvavan, alan menestyjän palveluksessa. Työajat ja paikka ovat joustavia.


Arvostamme

Arvostamme monipuolista kiinnostusta HR-tehtävien parissa. Voit olla esimerkiksi kiinnostunut rekrytoinnin kansainvälisistä trendeistä, henkilöstöjohtamisen haasteista, työelämän murroksesta tai vaikkapa uusimmista tuulista rekrytointimarkkinoinnin saralla.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta osoitteessa www.staffpoint.fi 30.6.2021 mennessä. Hakuprosessista vastaa toimialajohtaja Minna Arneal.

Minna Arneal
Toimialajohtaja, StaffPoint Professionals (Toimisto, ICT, Contact Center)
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0403566135
minna.arneal@staffpoint.fi

AVAINSANAT
B2B Business to Business Myynti Myyntipäällikkö Asiakkuuspäällikkö HR Henkilöstöhallinto Rekrytointi Vuokratyö Myyntineuvottelija Ratkaisumyynti Bonus Provisio Provisiopalkka Henkilöstöpalvelu TyönOsaajat Toimihenkilö Konsultointi


Lisätietoja

Minna Arneal
Toimialajohtaja, StaffPoint Professionals (Toimisto, ICT, Contact Center)
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0403566135
minna.arneal@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466156
  • Tehtäväalue: HR, IT, Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki