(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, StaffPoint Oy
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019
Haemme

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan myyntitiimiämme.

Tehtävässäsi vastaat osaltasi StaffPointin asiakassuhteista ja uusasiakashankinnasta Toimisto, Contact Center ja ICT -toimialalla. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus hyödyntää ja myydä koko konsernin palveluita. Olet mukana suunnittelemassa ja kehittämässä myynti- ja asiakkuushankintastrategiaa yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa.


Edellytämme sinulta

Odotamme sinulta BtoB kokemusta ja intohimoa uusasiakashankintaan sekä selkeää näyttöä myynnin kasvattamisesta. Ymmärrät myös valtakunnallisen organisaation tärkeyden ja omaat kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa, olet oma-aloitteinen ja aikaansaava myyjä. Aikaisempi henkilöstöpalvelualan kokemus katsotaan eduksi.

Luonteeltasi olet pelkäämätön, nälkäinen, sujuvasanainen ja sosiaalinen vastuunkantaja, joka ei pelkää myynnin tuomia haasteita vaan kokee ne mahdollisuuksiksi.


Tarjoamme sinulle

StaffPoint tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen, vastuullisen tehtävän, kilpailukykyisen palkan ja reilun palkkarakenteen jatkuvasti kasvavan, alan menestyjän palveluksessa. Työajat ja paikka ovat joustavia.


Arvostamme

Monipuolista kiinnostusta HR-tehtävien parissa. Voit olla esimerkiksi kiinnostunut rekrytoinnin kansainvälisistä trendeistä, henkilöstöjohtamisen haasteista, työelämän murroksesta tai vaikkapa uusimmista tuulista rekrytointimarkkinoinnin saralla.


Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen järjestelmämme kautta osoitteessa www.staffpoint.fi 8.12.2019 mennessä. Hakuprosessista vastaa toimialajohtaja Minna Arneal.


Minna Arneal
Toimialajohtaja, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0207206602
minna.arneal@staffpoint.fi

AVAINSANAT
B2B Business to Business Myynti Myyntipäällikkö Asiakkuuspäällikkö HR Henkilöstöhallinto Rekrytointi Vuokratyö Myyntineuvottelija Ratkaisumyynti Bonus Provisio Provisiopalkka Henkilöstöpalvelu TyönOsaajat Toimihenkilö


Lisätietoja

Minna Arneal
Toimialajohtaja, Toimisto, ICT, Contact Center
StaffPoint Oy, Ruoholahdenkatu 14, 00180 Helsinki
0207206602
minna.arneal@staffpoint.fi