Myyntipäällikkö, StaffPoint Oy, Kaupan-toimiala, Uusimaa
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2021
Sormesi kihelmöivät myynnintekemisestä, kylmäsoitot eivät ole epämieluisa kammotus ja setelinkuvat vilisevät silmissäsi ja motivoivat sinua klousaamaat kaupat kotiin. Loistavaa, saatat olla meidän Kaupan toimialan uusi MYYNTIPÄÄLLIKKÖ!

Etsimme nyt myynnistä innostunutta kollegaa osaksi tiimiämme Uudellemaalle. Tiimimme on hauska, nuorekas, innovoiva ja siihen kuuluu 12 aivan upeaa ja erilaista myynnin ammattilaista sekä rekrytointikonsulttia.

Pääasiallinen tehtäväsi on aktiivinen uusasiakashankinta. Myyntisalkkusi sisältää konsernimme huipputuotteet ja tätä ilosanomaa haluat tuoda esille potentiaalisille uusille asiakkaillemme. Tulosnälkäisenä sinulle ei riitä pelkkä hyvä asiakaspalvelu, vaan ymmärrät asiakkaan henkilöstöhaasteet ja haluat kirittää heidät huipputuloksiin tukemalla heidän liiketoimintaansa myymällä henkilöstöratkaisujamme. Olet myös tärkeässä roolissa suunnittelemassa ja kehittämässä myynti- ja asiakkuushankintastrategiaamme yhdessä ammattitaitoisten ja innostavien kollegoiden kanssa.

Odotamme sinulta kokemusta BtoB myynnistä ja intohimoa uusasiakashankintaan sekä selkeää näyttöä myynnin kasvattamisesta. Vakuutat asiakkaat konsultoivalla lähestymistavalla. Erinomaisten neuvottelutaitojen lisäksi ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa ja kykenet yhdistämään palveluistamme ratkaisun asiakkaiden vaihteleviin tilanteisiin. Myyjänä olet oma-aloitteinen, periksiantamaton ja aikaansaava.

Työaikasi sijoittuu pääsääntöisesti toimistoaikaan, mutta kykenet joustamaan tarpeen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat sopimuksen mukaan hyvin ansaittujen kesälomien jälkeen syksyllä.


Edellytämme sinulta

Myyntibensa virtaa suonissasi, haistat hyvin myynnin paikat ja olet valmis kurvaamaan asiakkaan luo omalla autolla nopeastikin. Tässä hommassa pärjäät, jos sinulla pysyy useat langat käsissä samaan aikaan.

Tehtävässä menestymisen aakkoset lähtevät siitä, että olet tietysti huipputyyppi, sinulla on liike-elämän tuntemusta ja intohimoa uusasiakashankintaan.

Meistä olisi todella mahtavaa, jos sinulta löytyisi kokemusta kaupan toimialalta ja / tai B2B-myynnistä. Koulutustaustasi voi olla esim. AMK-tutkinto tai vastaava. Aikaisempi henkilöstöpalvelualan kokemus katsotaan eduksi.

Englanti taipuu sinulta luontevasti ja suomen kielellä olet suullinen verbaalitaiteilija. Opit näppärästi uusien järjestelmien käytön ja IT-taidot ovat hyvin hallussa.

Työkavereina me olemme reiluja, luotettavia, iloisia ja kannustamme toisiamme. Näillä tiimitaidoilla sovit loistavasti meidän porukkaamme.


Tarjoamme sinulle

Me tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä Suomen monipuolisimman henkilöstöpalveluyrityksen mukana voimakkaasti kasvavalla henkilöstöpalvelualalla. Pääset osaksi asiantuntijaorganisaatiota ja lupaamme, että opit uutta joka päivä. Bonuksena tietenkin mielenkiintoiset asiakkuudet, valtakunnallisen yrityksen uramahdollisuudet sekä koko konsernin tuki.

Hauskan ja kannustavan tiimin ympärillesi, joista jokainen haluaa, että menestyt työssäsi!

ME-jouston, joka mahdollistaa mm. viikon etätyön Espanjan Fuengirolan toimistollamme tai Lapissa kaamoksen aikaa

Sportti&Kulttuuripassin


Kiinnostuitko?

Mikäli kiinnostuit ja olet valmis ottamaan tarjoamamme haasteen vastaan, niin lähetä hakemus osoitteessa www.staffpoint.fi ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa kaupan toimialajohtaja Juuso Laitinen. Juuson saat kiinni arkisin numerosta 043 8243 160 tai sähköpostilla: juuso.laitinen@staffpoint.fi


Lisätietoja

Juuso Laitinen
Toimialajohtaja, kauppa
020 7206 222
juuso.laitinen@staffpoint.fi
Ruoholahdenkatu 14
00180 Helsinki
www.staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1464110
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki