(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Sp-Koti (Jyväskylä) REKRYTOINTI
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2019

Sp-Koti on aidosti paikallinen kiinteistönvälityspalvelu. Valtakunnallisen ketjun ansiosta Sp-Kodin palvelu kattaa koko maan. Vahva verkostoituminen mahdollistaa aktiivisen yhteydenpidon paikkakunnasta riippumatta.

Haemme nyt asiakkaallemme Sp-Kodille Jyväskylän toimipisteeseen

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen!

Myyntipäällikkönä työnkuvaasi sisältyy kiinteistönvälitystyön lisäksi mm. toimiston käytännön rutiineista vastaamista sekä pankki- ja rakennusliikeyhteistyötä.

Etsimme myyntihenkistä, LKV-tutkinnon suorittanutta ja vankan tuntemuksen alalta omaavaa henkilöä. Odotamme vahvaa halua tehdä tulosta ja menestyä kiinteistönvälitysalalla. Mikäli olet luotettava, joustava sekä itsenäiseen ja vastuulliseen työhön tottunut, voit olla etsimämme henkilö. Asenne ratkaisee!

Sp-Koti tarjoaa sinulle:

  • Mielenkiintoisen ja haastavan työn
  • Kannustavan palkkiojärjestelmän (pohja + provisio)
  • Mahdollisuuden työskennellä yli aluerajojen
  • Säästöpankin henkilöstöedut
  • Luontoisedut, kuten mahdollisuuden työsuhdeautoon
  • Nykyaikaiset työkalut ja järjestelmät
  • Maanlaajuisen ketjun näkyvyyden

Sp-Koti on yksi maan nopeimmin kasvava kiinteistönvälitysketju, liity joukkoon!

Jos kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta hienosta uramahdollisuudesta, laita hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera tulemaan. Lisätietoja tehtävästä antavat arkisin klo 8-16 rekrytoinnissa avustavat Alen Consulting Oy:n rekrytointikonsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 ja Elisa Häkli, p. 044 740 4502.

 

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.