(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Sote-kannuksilla
Seure Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2018

Oletko onnistumisista nauttiva ratkaisumyyjä, jolla on vahva terveydenhuollon kentän tuntemus? Tule Seureen vahvistamaan myyntitiimiämme! Solmit vastuullisia asiakaskumppanuuksia ja pääset ratkomaan yhdessä heidän kanssaan henkilöstötarpeiden haasteita.

Etsimme joukkoomme innostuvaa ja uskaliasta ihmistä, joka haluaa löytää asiakasta aidosti palvelevia ratkaisuja. Nautit päästä haastamaan asiakkaita ja myös kollegoitasi tulevaisuuden visioilla, villeillä ideoilla sekä kovilla faktoilla. Tavoitteenasi on aina onnistunut asiakaskokemus.

Emme lupaa joka päiväksi leppoista purjehdussäätä, mutta sen sijaan onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuksia päästä aidosti tekemään parempaa arkea tuhansille pääkaupunkiseutulaisille. Edustamiesi palveluiden kautta asiakkaasi pystyvät tarjoamaan osaavaa ja turvallista hoitotyötä joka päivä.

Työssäsi sinua tukee koko 150 hengen organisaatiomme ja kokenut myyntitiimimme, jonka jäsenet vastaavat itsenäisellä otteella kukin omista asiakkuuksistaan. Sinä saat vastuullesi sote-sektorin asiakkaitamme pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan kunnissa ja HUS:ssa. Tutustu Seureen tarkemmin täältä.

Vastuualueinasi ja tehtävinäsi ovat ainakin:
- Vastata omien asiakkuuksiesi palvelukokemuksesta alusta loppuun. Asiakkaasi kokevat saavansa odotukset ylittäviä ratkaisuja sekä palveluja
- Huolehtia omien asiakkuuksiesi osalta siitä, että yhtiön tavoitteet asiakkuuksille toteutuvat
- Tuntea asiakkaittesi toimintaympäristön ja tulevaisuusnäkymän ja vastata myös koko yhtiön ymmärryksen päivittämisestä asiakkaittesi tarpeisiin
- Myyntitiimin jäsenenä osallistuminen aktiivisesti myyntitoiminnon kehittämiseen
- Osallistua uusien palveluiden kehittämiseen ja kaupallistamiseen

Toivomme sinulta:
- Vankkaa kokemusta terveydenhuollon sektorista ja puhut sujuvasti terveydenhuollon kieltä
- Kokemusta ja näkemystä palveluiden myynnistä yritysasiakkaille
- Näyttöjä aiemmista onnistumisista vastaavanlaisissa tehtävissä
- Kokemusta ihmisten ja yhteistyötahojen ohjaamisessa ja motivoinnissa sekä myynnissä
- Rohkeutta haastaa omia, työyhteisösi ja asiakkaittesi ajatuksia ja jalostaa tulokseksi odotukset ylittäviä ratkaisuja
- Aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta ja osaamista johtaa omaa työtäsi

Seuressa tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan henkilöstöalan kehittyvään maailmaan, rohkeasti kehittyvän ja innovatiivisuutta ja itseohjautuvuutta tukevan yrityskulttuurin sekä koko työyhteisön tuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Anne Sivula 10.9. klo 9–11 ja 12.9. klo 16–17. Annen tavoitat numerosta 040 576 5096.

Hae tehtävään mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 16.9.2018 mennessä. Liitä hakemukseesi CV ja kirjaa mukaan palkkatoiveesi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.