(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, SME -myyntitiimiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

DNA:lla asiakas on keskiössä. Haluamme varmistaa, että olemme läsnä yritysasiakkaidemme arjessa ja siksi haemme nyt kokenutta myyntipäällikköä SME-myyntiimme pääkaupunkiseudulle.

Myyntipäällikkönä vastuullasi on uusien asiakkuuksien hankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hallinta. Salkkusi sisältää DNA:n tietoliikennetuotteet ja palvelut yrityksille ja vastaat alueellasi asetettujen määrällisten sekä laadullisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Olet aktiivinen myynnin ammattilainen, taitava asiakassuhteiden kehittäjä, joka on valmis näkemään vaivaa saavuttaakseen tavoitteensa. Ymmärrät jatkuvasti muuttuvaa toimintaympäristöä sekä osaat luoda lisäarvoa asiakkaille. Olet vahvasti mukana digitaalisen maailman muutoksissa sekä valmis ottamaan vastaan tulevaisuuden haasteet ja mahdollisuudet.

Toimit itsenäisesti ja johdat omaa työtäsi haastavassa ympäristössä. Pidät monet rinnakkaiset asiat hallinnassasi ja osaat priorisoida työsi kiireisissäkin tilanteissa. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito, ruotsin taito katsotaan eduksi.

Olet kouluttautunut kaupallisella alalla tai ICT-alan teknisellä puolella. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla vähintään kolmen vuoden työkokemusta myynnistä ja eduksi katsomme myyntikokemuksen tietoliikennepalveluiden parissa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta palvelua.

Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, ei meillä pönötetä. Teemme työtämme suurella intohimolla asiakkaidemme hyväksi, kuitenkin pitäen sopivasti pilkkeen silmäkulmassa - joka päivä. Saat päättää itse missä työsi teet, oli se sitten toimisto, koti tai vaikkapa kahvila. Tarjoamme uudelle työkaverillemme modernit ja viihtyisät puitteet pääkonttorillamme DNA Talossa, monipuoliset henkilöstöedut ja mikä tärkeintä - ympärilläsi työskentelee innostuneita ja asiantuntevia kollegoita. Tässä tehtävässä pääset haastamaan itsesi, oppimaan uutta ja innostumaan uusista jutuista.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Tommi Takala puh. 044 056 3025, tommi.takala@dna.fi ja hänet tavoitat puhelimella ti 18.2. klo 16-17, ke 20.2 klo 16-17 ja 2.3. klo 16-17.

Tuletko meille työkaveriksi? Täytä hakemuksesi alla olevan hakulinkin kautta 4.3.2020 mennessä ja matkasi DNAlaiseksi voi alkaa.

Tehtävään valittavalle henkilölle tullaan tekemään luottotietotarkistus sekä turvallisuusselvitys.