(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikko, Seinäjoen JymyJussit
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Seinäjoen JymyJussit on vuonna 2012 perustettu seinäjokelainen pesäpalloseura. Seuran perustivat Nurmon Jymy ja Seinäjoen Maila-Jussit.

Sykkiikö sydämesi urheilulle ja liikunnalle?

Etsimme JymyJusseille Seinäjoelle myyntipäällikköä, joka tulee johtamaan urheilumediamyyntiä sekä varainhankinnan toimintoja.

Tässä on elämäsi paikka päästä tekemään jotain rentoa ja tavallisuudesta poikkeavaa työtä. Työ on monipuolista, joustavaa sekä haastavaa. Pääset neuvottelemaan uusista yhteistyösopimuksista sekä tekemään ihan raakaa myyntityötä. Tapaat mm. yritysten päättäjiä ja suunnittelet aktiivisesti uusia toimintatapoja, joilla mahdollistetaan suunnitelmallinen ja pitkäjänteinen toiminta seuran sekä yritysten välille. Kumppanuusmyynti, digitaaliset tuotteet, printti, sponsorointi, urheilutapahtumien mainosmyynti sekä koulutusmyynti kuuluvat olennaisena osana työhösi.

Työssä menestymisen salaisuudet ovat itseohjautuvuus ja kyky itsenäiseen työskentelyyn, idearikkaus, myyntitulokset, ahkeruus, luotettavuus sekä sitoutuminen työhön ja sovittuihin asioihin. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä.

Kiinteitä työaikoja ei ole, mutta aikaikkuna asettuu arkisin klo 8-18 välille ja töitä on mahdollisuus tehdä myös etänä. Asiakkaat kontaktoidaan tapaamisilla, puhelimitse, sähköpostilla tai vaikka Google teamsin kautta.

Tarjoamme

- joustavat työajat,
- vakituisen työsuhteen
- haastavan ja palkitsevan työn
- yhteisöllisen ja kannustavan työilmapiirin

Ansiotaso tulee olemaan kadehdittavan hyvä, jos olet etsimämme kärkietenijä. Maksamme pohjapalkan lisäksi myös provision. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai marraskuun alussa.

Jätä hakemuksesi siis aikailematta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde solmitaan JymyJussien ja valitun henkilön välille.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786 / cici.maki-hakola@go-on.fi