MYYNTIPÄÄLLIKKÖ SCANDIA RENT
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ SCANDIA RENT
Autovuokrausketjumme toimintojen kasvaessa haemme myyntipäällikköä organisaatioon. Etsimme henkilöä, jolla on aitoa kiinnostusta asiakkaiden laadukkaaseen palveluun, ja on valmis miettimään asiakkaiden haasteisiin sopivia ratkaisuja positiivisella työotteella.

Scandia Rent pähkinänkuoressa:
Olemme suuri, luotettava ja täysin kotimainen autonvuokrausketju ja samalla Suomen vanhin autovuokraamo. Olemme toimineet alalla jo 7-vuosikymmentä ja tämä on meille kunnia-asia. Scandia Rent -palveluverkosto kattaa yli 100 toimipistettä, ja asiakkainamme ovat yksityishenkilöt sekä yritykset. Tavoitteenamme on kasvattaa asiakaspalvelumme tasoa ja laatua, niin että pystymme vastaamaan kasvaneeseen kysyntään niin loppuasiakkaiden kuin franchise-yrittäjiemme suuntaan. Työmme on viime vuosina laajentunut ja palvelemme myös kansainvälisiä asiakkaitamme.

Tehtävänkuvaus:
Myyntipäällikkö vastaa Scandia Rentin autonvuokraus- ja leasingpalveluiden myynnistä pääsääntöisesti yritysasiakkaille. Myyntityötä tehdään niin etäyhteyksin kuin tilanteen salliessa asiakaskäynnein. Vastaat vanhojen asiakkaiden kontaktoinneista, hankit uutta asiakaskuntaa sekä hoidat inboundina tulevia tarjouspyyntöjä. Olet yhteydessä aktiivisesti franchise-yrittäjiin erilaisista kampanjoista, joita toteutetaan yhdessä yrittäjien ja markkinoinnin kanssa. Asiakaskäynnit kohdistuvat pääosin Pirkanmaan ja eteläisen Suomen alueelle, pelikenttänä sähköisesti koko Suomi. Omalla toimipisteelläsi on iloinen 9-henkinen tiimi ammattilaisia, jotka tukevat sinua työtehtävissäsi, ja välillisesti pelaat joukkueessa, jossa pelaajia on reilu 200 henkilöä. Toimintamme on kansainvälistä, ja palvelemme myös ulkomaalaisia autonvuokraajia eri tilanteissa.

Tarjoamme:
Tässä on mahdollisuutesi päästä alan vahvan osaajan mukaan! Vuokrauspalvelumme ovat laajalti Suomessa tunnettuja, ja Leasing-palveluidemme myyntiä viemme aimo harppauksin eteenpäin. Työskentelytilat sijaitsevat Tampereen Sarankulmassa. Työstä maksetaan kiinteä pohjapalkka, sekä myyntiin perustuva provisio. Pohjapalkan päälle sinulle annetaan vapaa autoetu. Yrityksessämme oppimista ja kehittymistä tuetaan, joten sinulla on myös hyvät mahdollisuudet kehittää työnkuvaasi ajan myötä. 

Hakuprosessi:
Oletko sinä etsimämme ratkaisukeskeinen myyntipäällikkö?  Rekrytointi tehdään WorkPowerin kanssa yhteistyössä. Lähetä hakemuksesi tämän hakulomakkeen kautta ja liitä hakemukseen CV:si palkkatoiveineen ja suosittelijoineen. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakijoita käsitellään jo hakuajalla. 

Heräsikö sinulla kysyttävää?
Tiedustelut HR-konsultti Jonna Kanerva: arkisin klo 12-14 p. 045 139 7492 tai jonna.kanerva@workpower.fi

Avainsanat: Myynti, myyntipäällikkö, rekrytointi, kokopäivätyö, liikkuva työ, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot