(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö / Sales Manager (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

SoftOne kehittää liiketoiminta- ja henkilöstöhallinnan järjestelmiä valituille toimialoille. Asiakkaita ovat mm. vähittäistavarakauppaketjut, LVI-asennusliikkeet, leipomot ja autokaupat. Yhtiöllä on kaksi tuoteperhettä SAUMA ja SoftOne GO. Yhtiön etsii lisäresursseja edistyksellisen SoftOne GO -tuoteperheen pariin. SoftOne GO perustuu pilviteknologiaan ja mahdollistaa yrityksen toimintojen ohjauksen internet-yhteyden kautta mistä tahansa, myös mobiililaitteita käyttäen.

SoftOne Oy on ruotsalaisen SoftOne Ab:n omistama tytäryhtiö. Yhtiöryhmän liikevaihto on n. 6 M€ ja henkilöstöä on yli 50. Yhtiön pääkonttori on Tukholmassa. Suomen tytäryhtiön palveluksessa Vantaalla on 8 henkilöä. Enemmän tietoa yrityksestä ja sen palveluista löydät sivuilta www.softone.se ja www.softone.fi.

SoftOne etsii nyt kasvavaan joukkoonsa myyntipäällikköä / Sales Manageria uusien SoftOne GO tuotteiden myyntiin.

Seuraat aktiivisesti potentiaalista asiakaskenttää ja sinua palkitsee voidessasi tarjota laadukkaita ratkaisuja asiakkaillesi ja saadessasi aikaan kauppoja. Perehdytyksen jälkeen vastaat itsenäisesti SoftOne GO tuoteperheen myynnistä. Asiakkaasi sijaitsevat koko Suomen alueella, joten odotamme sinulta halua liikkuvaan työhön. Työ on vakituinen ja kokopäiväinen.

Koulutukseltasi voit olla esimerkiksi tradenomi tai muu kaupalliselta alalta valmistunut. Katsomme suureksi eduksesi ymmärryksen taloushallinnon tehtävistä, kuten kirjanpidosta. Koulutus ei kuitenkaan ole oleellisinta, tärkeintä on, että olet aidosti kiinnostunut alasta ja tahdot tehdä hyvää tulosta. Olet aktiivinen ja itseohjautuva työssäsi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Ruotsin kielen taito katsotaan suureksi eduksi. Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta myyntityöstä ja IT-alalta.

SoftOne tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän hyvähenkisessä joukkueessa. Saat edustaa edistyksellisiä tuotteita, joita kehitetään jatkuvasti. Sinut perehdytetään tehtävään osittain Ruotsin pääkonttorissa, jossa pääasiallinen tuotekehitys tapahtuu. Pääset tekemään myyntityötä myös osana ruotsalaistiimiä.

Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö ja haluat osaksi innovatiivista yritystä, laita hakemuksesi 25.03.2019 mennessä sähköpostitse otsikolla "Myyntipäällikkö". Liitä mukaan CV ja palkkatoiveesi. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Rekrytointia hoitaa rekrytointikonsultti Anttony Lindo. Tiedustelut tehtävää kohtaan arkisin 9-16 välillä. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Ei suoria yhteydenottoja SoftOne Oy:lle.