(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, sahatavaran myynti
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.8.2020

Haemme nyt Metsä Fibrelle

 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

sahatavaran Pohjois-Euroopan myyntiin, pääasiassa kotimaan markkinalla

 

Ota haltuun uusi, innostava työ

 

Päävastuualueenasi on sahatavaran myynti Suomessa sahatavaraa käyttävään teollisuuteen ja tukkuportaalle.

Tehtäviisi kuuluu mm.:

  • Toimit myyntivastuullisena ja palvelet sovittuja asiakkuuksia Metsä Fibren Myynnin prosessien ja sovittujen tavoitteiden mukaisesti.
  • Teet asiakaskohtaisia myyntisuunnitelmia ja toteutat niitä myynnin ja teknisen asiakaspalvelutiimien tuella.
  • Etsit aktiivisesti uusia kontakteja ja luot suhteita Suomessa sahatavaraa käyttävään teollisuuteen.
  • Osallistut myyntitiimin toimintaan tuoden asiakasnäkökulman myynnin, toimitusten ja tuotevalikoiman suunnitteluun sekä raaka-ainehankintaan.
  • Teet ja päivität kuukausittaisia myyntiennusteita ja seuraat omien vastuuasiakkuuksiesi myyntituloksia.

 

Tehtävässä tuotat aktiivisesti markkina- ja asiakastietoa ja osallistut myyntiprosessien ja -työkalujen kehitystyöhön, sekä teet ehdotuksesi Metsä Fibren tuote- ja palveluvalikoiman kehittämiseksi.

Esimiehesi on Segment Director, Planing sekä olet osa sahatavaran myyntitiimiä. Sijaintipaikkasi on jokin Metsä Fibren Suomen toimipisteistä, mutta matkustat mielelläsi työn mukana.

 

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

 

Olet avoin, myyntihenkinen ja ulospäin suuntautunut tiimipelaaja. Sinulla on aikaisempaa kokemusta sahatavaran myynnistä, sahatavaramarkkinasta ja teollisista asiakkuuksista. Ymmärrät sahatavaratuotannon, tuotannonsuunnittelun sekä tuotekannattavuuden lainalaisuudet. Tunnet myös puuraaka-aineen hankinnan ja hankinnan ohjauksen. Sinulla on kyky ja halu ottaa itsenäisesti vastuuta ja omaat tehtävän edellyttämää joustavuutta, jämäkkyyttä ja päätöksentekokykyä. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.

 

Miksi Metsä?

 

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen. Vastuualueesi on laaja ja sinulla on merkittävä rooli sahaliiketoiminnasta ja jatkuvasta parantamisesta. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen ja vahvan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston. Oletko valmis uusiin haasteisiin?

 

Haluatko kuulla lisää? Soita!

 

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Ville Valiolle puh. 040 532 1554, jonka tavoitat parhaiten ti 1.9. klo 10 – 13, ma 7.9. klo 13 – 16 ja to 10.9. klo 10 – 13.

 

Hae paikkaa!

 

Hae paikkaa oheisesta linkistä.  Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkka- sekä sijaintipaikkatoiveesi. Haku on auki 15.9.2020 saakka.

Menestystä hakuun! Kuullaan pian!