(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ RUOTSIIN JA NORJAAN
Haklift Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019
Haklift Oy
Haklift Oy on Suomen markkinoiden johtava nostovälineiden ja kuormanvarmistuksen tuotteiden ja ratkaisujen toimittaja, jonka kattava varasto, laaja tuotevalikoima ja hyvät yhteydet Kaarinasta takaavat nopeat toimitukset ympäri Suomea ja pohjoismaita. Yhtiö työllistää Kaarinassa 39 henkilöä. Haklift Oy kuuluu Axel Johnson International -konserniin, joka on ruotsalaisessa yksityisomistuksessa yli 90 yrityksellä 25 eri maassa ja 750 milj. € liikevaihdolla. Axel Johnson Internationalissa on viisi eri liiketoiminta-aluetta Hakliftin kuuluessa Lifting Solutions -ryhmään.
Toimenkuva
Rekrytoimme uuteen tehtävään myyntipäällikköä. Tehtävässäsi pääset laajentamaan Haklift-brändin myyntiä Ruotsin ja Norjan markkinoilla ja kasvattamaan markkinaosuutta kyseisissä maissa. Tehtäväkenttäsi koostuu markkinatutkimuksesta ja asiakassuhteiden pitkäjänteisestä hoidosta sekä myynnin tuloksellisesta kehittämisestä. Asiakkainasi ovat jälleenmyyjät ja tukkumyyjät. Työsi on itsenäistä ja pääset tekemään siitä oman näköisesi position. Raportoit työstäsi suoraan toimitusjohtajalle.
Odotamme sinulta
Hyvää ruotsin kielen taitoa, kokemusta BtoB myynnistä sekä vahvaa halua kehittyä työssäsi. Sinulla on mielellään tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, jonka lisäksi olet luonteeltasi tavoitteellinen ja myynnin nälkäinen sekä myös sosiaalisesti taitava. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja halua toimia kansainvälisillä markkinoilla. Kohdealueiden tunteminen sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajenevan tehtäväkentän, tilaisuuden menestyksen rakentamiseen kasvavilla markkinoilla sekä vakavaraisen yrityksen tuen. Myyntipäällikön tehtävä on vakituinen ja kokopäivätoiminen. Palkkaus tukee tuloksennälkäistä tekijää ja se koostuu kiinteästä kuukausipalkasta ja myynneistä maksettavasta bonuksesta. Työsopimus solmitaan työntekijän ja Haklift Oy:n välillä.

Lisätietoja tehtävästä antavat hakuprosessia hoitavat VMP Varamiespalvelun edustajat: Aivi Elo puh. 040 307 5014 tai Vesa Suominen puh. 0403075011. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 30.6.2019 mennessä oheisesta linkistä.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.06.2019 mennessä.