MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, ROMUMETALLIT
Romu Keinänen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Yhdessä meillä on mahdollisuus rakentaa tulevaisuus, jolla voimme luotettavasti ja tehokkaasti vastata markkinoiden kasvavaan kysyntään. Panostamme vahvasti tiimityöhön, jossa kaikilla on omat vastuualueensa.  Luotamme siihen, että hoidat työsi positiivisella ja ammattimaisella asenteella. 

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, ROMUMETALLIT

Nykyisen raaka-ainemyyjän siirtyessä uusiin haasteisiin, etsimme Myyjää, jolla on kokemusta teollisuuden kanssa työskentelemisestä, kansainvälistä myyntikokemusta ja työtä pelkäämätön asenne sekä tuloksellista näyttöä myyntityöstä.

Tehtäviisi kuuluu kierrätysmetallien myyminen kotimaisille ja kansainvälisille asiakkaille sekä uusien asiakkaiden hankinta.  Lisäksi odotamme sinun kehittävän myyntitoimintojamme aktiivisesti.

Sinussa korostuu halu ja kyky tehdä tulosta, kyky myydä itse, halu vaikuttaa yhtiö- ja yksikkötasolla asioihin, oikeantyyppinen kunnianhimo, suunnitelmallisuus, vastuunotto menestyksestä, itsenäinen ongelmanratkaisukyky ja kyky viedä asioita läpi. Hyvä englannin kielen taito on välttämätön, muu kielitaito lasketaan eduksi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää matkustamista sekä koti- että ulkomailla.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden kehittää itseäsi nopeasti kasvavassa yrityksessä, nähdä oman työsi tulokset ja kilpailukykyiset edut. Asemapaikkasi tulee olemaan Vantaalla.

Valitettavasti emme ehdi vastaamaan tehtävää koskeviin tiedusteluihin, lyhyet ja ytimekkäät englannin kieliset hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostina osoitteeseen: ari.maenpaa@romukeinanen.fi viimeistään 25.3.2019. Ilmoitamme henkilökohtaisesti haastatteluihin valituille, muita kiitämme jo nyt mielenkiinnostanne Romu Keinänen Oy:tä kohtaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1246503
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Vantaa