Myyntipäällikkö Rexel Finland Oy:lle
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2021

Rexel Finland Oy tuo sähköalan tuotteet ja palvelut ammattilaisille - ihmiseltä ihmiselle. Olemme lähellä ja saatavilla 24/7. Myymälämme ja asiantuntevat myyjämme palvelevat sinua ympäri Suomen.

Rexel on helppo ja luotettava kumppani kaikissa tilanteissa. Laaja valikoimamme, osaava henkilöstö, innovatiiviset palvelut sekä tehokas ja toimiva logistiikka tekevät arjestasi helpompaa. Asiakassuhteet ovat meille tärkeitä, siksi kuuntelemme, opimme historiasta ja panostamme tulevaisuuteen. Lisätietoja meistä osoitteesta www.rexel.fi

Kokkolassa Rexel laajentaa ja siirtyy uusiin toimitiloihin.

Tuomme Kokkolan Rexelin nykypäivään ja avaamme uuden uudistetun konseptimme mukaisen myymälän syksyn 2021 aikana.

Niinpä etsimme joukkomme Rexel Finland Oy:n Kokkolan toimipisteeseen asiakaslähtöistä

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Työssäsi pääset mukaan rakentamaan uutta myyntipistettämme sekä olemaan mukana laajentamassa toimintaamme Kokkolassa. Haluatko olla mukana kasvamassa kanssamme?

Myyntipäällikkönä vastaat alueesi liiketoiminnasta; asiakassuhteista, budjetista, tuloksista ja jokapäiväisestä myyntityöstä yhdessä tiimisi kanssa.

Tehtäviisi kuuluvat sähköurakoinnin- ja teollisuuden asiakassuhteiden luominen sekä kehittäminen suunnitelmallisesti tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Johdat tiimisi myyntiä omalla esimerkilläsi ja autat asiakkaitamme löytämään soveltuvat ratkaisut ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen. Tärkeä osa työtä on tarjouksien tekeminen ja sopimusneuvottelut.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista ja/tai teknistä koulutusta ja näyttöä tuloksellista B2B myynnistä tai ostajan roolista sekä asiakassuhteiden kehittämisestä. Olet uskottava neuvottelija, omatoiminen ja kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita ammattitaitoisella työotteella. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja esimiehenä olet valmentava, kannustava ja vahvasti myyntiin osallistuva. Osaat hyödyntää myynti- ja asiakastyössäsi nykyaikaisia myynninvälineitä (MS-Office ja CRM). Arvostamme ruotsin kielen taitoa.

Tarjoamme: - vakituisen työsuhteen ja konsernin monipuoliset henkilöstöedut
                      - mahdollisuuden päästä kehittämään kasvavaa liiketoimintaa
                      - arvostetun brändin ja hyvät urakehitysmahdollisuudet
                      - kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin
                      - monipuolisen tehtäväkentän, jossa ei ole kahta samanlaista työpäivää

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa.
Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 6.8.2021 mennessä.

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@uniflex.fi. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473120
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kokkola