(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, Recycling and Waste
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Työnkuvasi

Haemme myyntipäällikköä Kanta-Hämeen alueelle kehittämään jätehuollon palvelukonsepteja, vastaamaan asiakasrajapinnasta sekä laajentamaan asiakaskuntaa. Vastuualueeseesi kuuluu uusasiakashankinta, asiakkuuksien ylläpito sekä kehittäminen. Opastat ja koulutat myös asiakkaita jäte- ja ympäristöhuoltoasioissa.

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn ja kehittymismahdollisuudet kasvavalla toimialalla yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Pääset aitiopaikalle jäte- ja ympäristönhuollon asiakkuuksien pariin. Palkkamuotona on kiinteä kuukausipalkka, vuosibonukset sekä kattavat työsuhde-edut.

 

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, mukautumista erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen sekä nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä. Osaat myös tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sinulla on tekninen ja/tai kaupallinen soveltuva koulutus ja/tai kokemusta B2B-myynnistä. Edellytämme myös matkustusvalmiutta.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.4.2020. Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen Myyntiryhmäpäällikkö Jari Korkiakangas, ensisijaisesti sähköpostitse jari.korkiakangas@fortum.com tai puhelimitse 050 598 1535 tai Myyntijohtaja Paula Korpela 050 917 9055.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.