Myyntipäällikkö, Recycling and Waste
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Työnkuvasi

Haemme myyntipäällikköä Kanta-Hämeen alueelle kehittämään jätehuollon palvelukonsepteja, vastaamaan asiakasrajapinnasta sekä laajentamaan asiakaskuntaa. Vastuualueeseesi kuuluu uusasiakashankinta, asiakkuuksien ylläpito sekä kehittäminen. Opastat ja koulutat myös asiakkaita jäte- ja ympäristöhuoltoasioissa.

 

Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn ja kehittymismahdollisuudet kasvavalla toimialalla yhdessä ammattitaitoisten kollegojen kanssa. Pääset aitiopaikalle jäte- ja ympäristönhuollon asiakkuuksien pariin. Palkkamuotona on kiinteä kuukausipalkka, vuosibonukset sekä kattavat työsuhde-edut.

 

Odotamme sinulta

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, mukautumista erilaisiin tilanteisiin sekä hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja. Olet aktiivinen ja tuloshakuinen sekä nautit asiakkaiden kanssa työskentelystä. Osaat myös tehdä itsenäisiä päätöksiä. Sinulla on tekninen ja/tai kaupallinen soveltuva koulutus ja/tai kokemusta B2B-myynnistä. Edellytämme myös matkustusvalmiutta.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 30.4.2020. Mahdolliset tiedustelut tehtävään liittyen Myyntiryhmäpäällikkö Jari Korkiakangas, ensisijaisesti sähköpostitse jari.korkiakangas@fortum.com tai puhelimitse 050 598 1535 tai Myyntijohtaja Paula Korpela 050 917 9055.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumetestauksen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot