(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, ratkaisu- ja projektimyyntitiimin vetäjä
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, RATKAISU-JA PROJEKTIMYYNTITIIMIN VETÄJÄ

Tulet vetämään yritysasiakkaille suunnatun uuden ratkaisu-ja projektimyyntiryhmämme toimintaa. Luot ja kehität myyntiprosessia ja systematisoit asiakaskontaktointia uusien palvelujen ja projektien osalta. Uusasiakashankinta osana myyntityötäsi on tärkeä osa rooliasi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin ulkoisten kumppanien kuin sisäisten asiantuntijoidemme, erityisesti uusista palveluista vastaavan yksikön ja myynnin teknisen asiakaspalvelun, kanssa. Meillä pääset jakamaan uudelleen pelikortit tulevaisuuden energiamarkkinassa ja tekemään siitä nykyistä kestävämmän.

Odotamme, että olet tavoitteellinen B2B -myynnin ammattilainen, jolla on jo kokemusta ratkaisumyynnistä. Sinulla on näyttöjä myös uusasiakashankinnasta ja ratkaisukeskeisyydestä asiakaskohtaamisissa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot. Olet itsenäinen toimija ja haluat omalla merkittävällä panoksellasi edistää liiketoimintamme kasvua.

Tehtäviisi kuuluu:

- myyntiprosessin hallinta ja kehittäminen

- asiakkaan ongelmien ratkaisu rakentamalla kokonaisuuksia uusista energiaratkaisuistamme

- ratkaisu-ja projektimyyntitiimin esimiestehtävät

- vastuu myyntitiimin johtamisesta ja tuloksesta

- uusasiakashankinta

-tiivis yhteistyö eri sidosryhmien, erityisesti uusien palveluiden tuotehallinnan kanssa

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Jyrki Eurénilta p. 040 502 8544, parhaiten tavoitettavissa 12.2.2018 kello 9-13 tai 20.2.2018 kello 9-12.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.