(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö Rakentaja.fi:hin
Sanoma Digital

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Haemme Rakentaja.fi -tiimiin uutta myyntipäällikköä Helsinkiin. Autat asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti. Fokuksessa on erityisesti uusasiakashankinta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien, kuten media- ja mainostoimistojen kanssa.

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa B2B-myynnin kokemusta sekä kiinnostusta rakennusalaan. Arvostamme rakennusalan tuntemusta ja verkostoja sekä kokemusta sisältömarkkinoinnista. Media-alan ja markkinointiviestinnän lainalaisuuksien tuntemus on hyvä lisä. Toimit itsenäisesti ja motivoidut uuden oppimisesta, aktiivisesta asiakastyöstä ja haasteellisista tavoitteista. Olet hyvä tiimipelaaja ja luot ympärillesi positiivista henkeä. Haemme tiimiimme innostunutta jäsentä, joka haluaa pelata voittajajoukkueessa.

Tule mukaan kehittämään Suomen suurinta rakennusalan palveluportaalia. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tulevaisuuden alalla online-liiketoiminnassa osana motivoitunutta ja ammattitaitoista tiimiä. Tehtävän toimipaikka on Helsingissä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 28.2.2018. Huomiothan, että haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jussi Kuusela, jussi.kuusela@rakentaja.fi tai puh. 050 5433 102. Soitathan ma 19.2. klo 10-11 tai ma 26.2. klo 10-11.