(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö - rakennusala
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2019

Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt tähän pelastustyöhön tuloshakuista osaajaa Kuopio-Jyväskylä-Joensuu-talousalueelle.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ - rakennusala

Millainen yritys Laattapiste on?

Laattapiste on vuonna 1979 perustettu moderni perheyritys, jonka tarina juontaa juurensa Helsingin Ruoholahdessa sijainneesta pienestä laattamyymälästä. Liki 40 vuoden aikana olemme kasvaneet Suomen johtavaksi pintamateriaalien, kiinnitys-, tasoitus-, oikaisu- ja vedeneristysratkaisuiden sekä kylpyhuonekokonaisuuksien toimittajaksi. Palvelemme 150 hengen voimin niin yksityis- kuin ammattiasiakkaitakin kautta maan, ja liikevaihtomme on 38 miljoonaa euroa.

Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisut ovat ehdoton vahvuutemme, josta olemme ylpeitä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, ja myös sinä pääset sekä kehittämään että kehittymään. Työntekijämme muodostavat huippujoukkueen, jossa jokaisella on selkeät roolit ja jatkuva tuki kollegoilta.

Perehdytysohjelmamme on erittäin kattava, ja aloittaessasi työsi saat kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn koulutuksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Uskomme, että asenne ratkaisee ja osaamista voi kouluttaa.

Millainen sinä olet?

Onko myyntikokemuksesi vahva? Oletko avoin uusille myynnillisille haasteille? Pystytkö toimimaan innostavana esimiehenä? Jos tunnistat itsesi, meillä voisi olla sinulle sopiva tehtävä.

Mitä etsimme?

Haemme aktiivista ja myynnillistä tyyppiä, joka osaa toimia vaativana mutta rentona esimiehenä. Toivomme, että sinulla on alaan liittyvää kokemusta sekä mahdollisesti jopa omakohtaista perehtyneisyyttä korjaus- ja uudisrakentamisesta tekijän tai tilaajan roolissa. Korostamme kuitenkin, että tämä on etu, ei välttämättömyys.

Arvostamme kaikkea koulutusta, mutta sitä tärkeämpää on persoonasi sekä kokemuksesi. Työssä tarvitset kuitenkin ehdottomasti kykyä liikkua aktiivisesti alueesi asiakkuuksissa.

Mitä myyntipäällikön työ sisältää?

Tehtävänäsi on vastata alueesi Kuopio-Joensuu-Jyväskylä ammatti- ja kuluttaja-asiakasmyynnistä. Optimaalinen asuinpaikkasi on Kuopio, mutta myös jokin muu paikkakunta seudulta on mahdollinen.

Olet operatiivisessa vastuussa Kuopion-, Joensuun- ja Jyväskylän-myymälöiden toiminnasta, ja sinulla on siten kokonaisvastuu alueen myynnistä, tuloksesta ja henkilöstöstä. Myymälöiden päivittäisestä toiminnasta huolehtivat kuitenkin alaisenasi toimivat myymälävastaavat.

Osallistut alueesi budjetin laatimiseen ja huolehdit sen toteutumisesta yhdessä tiimisi kanssa. Pidät myös huolta siitä, että asiakaspalvelu on laadukasta ja henkilöstön koulutus riittävä.

Työn painopiste on ammattiasiakasmyynnissä. Ylläpidät, rakennat ja kehität asiakassuhteita alueesi rakennusalan toimijoihin ja myyt heille erinomaista palvelukonseptiamme. Rakennuttajien ja rakentajien lisäksi sinun pitää luoda hyvät verkostot alueesi suunnittelijoihin ja arkkitehteihin. Ammattiasiakasmyyntiin saat apua kahdelta alaisenasi toimivalta projektipäälliköltä. Lisäksi tiimiisi kuuluu työpäällikkö, joka johtaa ja valvoo myytyjen projektien toteuttamista käytännössä. Esimiehesi on myyntijohtaja.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme tehtävän, jossa riittää myönteisiä haasteita sekä mahdollisuuksia, joista voit vain uneksia, mutta jotka toteutat omalla aktiivisuudellasi sekä myynti- ja esimiestaidoillasi. Palkitsemme sinut hyvällä, kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla.

Kiinnostuitko?

Lisätietoa voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet pe 4.1. klo 8–10 ja ke 9.1. klo 8–10. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi ma 14.1. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!