(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö - rakennusala
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018
Missiomme on pelastaa suomalaiset kurjilta kylppäreiltä, ja etsimme nyt tähän pelastustyöhön tuloshakuista osaajaa Lahden talousalueelle.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ – rakennusala

Tunnetko alueen rakennuttajia ja rakentajia? Oletko myyntihenkinen ja tavoitteellinen? Osaatko esimiehenä johtaa tiimisi huippusuorituksiin? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö!

Odotamme, että tunnet hyvin rakennusalan – sinulla on mahdollisesti jopa omakohtaista kokemusta korjaus- ja uudisrakentamisesta tekijän tai tilaajan roolissa. Myyntityöhön sinulla on sekä halua että kykyä, ja esimiestaitosi ovat erinomaiset. Koulutustasi tärkeämpää ovat kuitenkin oikea asenne ja aktiivisuus asiakastyössä.

Vastaat alueesi Lahti-Hämeenlinna ammatti- ja kuluttaja-asiakasmyynnistä. Optimaalinen asuinpaikkasi on Lahden alue, mutta myös jokin muu paikkakunta seudulta on mahdollinen. Olet operatiivisessa vastuussa Hämeenlinnan- ja Lahden-myymälöidemme toiminnasta, ja sinulla on siten kokonaisvastuu näiden alueiden myynnistä, tuloksesta ja henkilöstöstä. Myymälöiden päivittäisestä toiminnasta huolehtivat kuitenkin alaisenasi toimivat myymälävastaavat. Osallistut alueesi budjetin laatimiseen ja huolehdit sen toteutumisesta yhdessä tiimisi kanssa. Pidät myös huolta siitä, että asiakaspalvelu on laadukasta ja henkilöstön koulutus riittävä.

Työn painopiste on ammattiasiakasmyynnissä. Ylläpidät, rakennat ja kehität asiakassuhteita alueesi rakennusalan toimijoihin ja myyt heille erinomaista palvelukonseptiamme. Rakennuttajien ja rakentajien lisäksi sinun pitää luoda hyvät verkostot suunnittelijoihin ja arkkitehteihin. Lisäksi tiimiisi kuuluu työpäällikkö, joka johtaa ja valvoo myytyjen projektien toteuttamista käytännössä.

Perehdytysohjelmamme on erittäin kattava, ja aloittaessasi työsi saat kokemuspohjasi mukaisesti räätälöidyn koulutuksen tuotteistamme, konseptistamme ja järjestelmistämme. Tukea työhön saat myös Vantaalla sijaitsevan pääkonttorin organisaatiolta. Esimiehesi on myyntijohtaja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn alan johtavien tuotteiden parissa. Tulet työskentelemään menestyvässä ja kasvavassa organisaatiossa, jossa on hyvät kehittymismahdollisuudet sekä motivoivat palkitsemistavat.

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit kysyä yrityksemme hyvin tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Varmimmin tavoitat hänet ma 5.11. klo 8–10 ja pe 9.11. klo 8–9. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi to 15.11. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!