(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö (Puunjalostusteollisuus)
TKM TTT Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Etsimme nyt

Myyntipäällikköä

Vastaamaan erityisesti vientimyynnistä Pohjoismaissa ja Euroopassa puunjalostussegmentin asiakkaillemme.

Mitä tämä tehtävä tarjoaa sinulle?

 • TEKNISEN MYYNNIN HAASTEITA. Tehtävässä toimit Suomessa toimivan tuotannon ja Pohjoismaissa ja Euroopassa toimivien asiakkaiden linkkinä. Asiakkaat ovat markkina-alueesta riippune joko sahateollisuuden huolto- tai jälleenmyyntiyrityksiä tai alueiden isoimpia puunjalostajia/sahoja.  Vapaus tuo myös vastuuta, joten otteesi työhön on omatoiminen. Tarjoamme luonnollisesti hyvän perehdytyksen kollegoiden toimesta, jotka ovat alan konkareita.
 • MATKUSTAMISTA. Tärkeimmät markkina-alueet tehtävässä ovat Pohjoismaissa ja Euroopan maita. Alueella on jo olemassa olevaa asiakaskuntaa, mutta myös paljon potentiaalisia uusia asiakkaita.  Matkustusaikatauluihin pystyt itse vaikuttamaan, mutta elämäntilanteesi tulisi lähtökohtaisesti sellainen, että pystyt olemaan noin 50 % reissun päällä.
 • AINUTLAATUISTA KOKEMUSTA JA URAMAHDOLLISUUKSIA. Suomen liiketoiminnan kasvaminen ja tuotannon siirtäminen Itävallan tehtaalta luo Akaaseen lisää kapasiteettia ja haluamme varmistaa, että nykyiset Eurooppalaiset asiakkaamme pysyvät edelleen meidän asiakkaina. Yrityksemme tuotteet ovat alan parhaita ja laatumme tunnetaan kohdemarkkinoilla. Kasvua on saavutettavissa, mutta se vaatii pitkäjänteistä työtä.

Millaisen henkilön haluamme myyntipäälliköksemme?

 • INSINÖÖRIMÄINEN VIENTIMYYJÄ. Tutkintotaustallasi ei ole niinkään merkitystä, mutta aivojesi täytyisi toimia loogisesti kuten sahanterämme. Myytävät tuotteet eivät ole avaruusraketteja, mutta sinun tekninen vakuuttavuutesi laitetaan varmasti koville. Toisin sanoen osaat myydä ja kouluttaa asiakkaitamme valitsemaan parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa.
 • RATKAISUMYYJÄN.
  Kokemuksesi teknisen ratkaisu- ja projektimyynnin parissa on edellytys tehtävässä menestymiseen.Asiakkaallamme on haaste, joka sinun tehtävänä on ratkaista. Sinulla täytyy olla näkemystä ja kokemusta, miten tuotteiden ratkaisumyynti toimii ja miten pidät asiakkaasi tyytyväisenä.
 • AKTIIVISEN VUOROVAIKUTTAJAN.
  • Keskustelukumppaneina sinulla tässä tehtävässä ovat mm. Akaan tehtaan myyntitiimimme suunnittelu, tuotanto, ja tietysti asiakkaamme.
  • Asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja niiden ylläpitämiseen vaaditaan pitkäjänteisiä vuorovaikutus ja asiakaspalvelutaitoja.
  • Olennaista tehtävässä onnistumisessa on hyvä englanninkielen taito. Jos ruotsin ja/tai saksan kieli taittuu se helpottaa työtäsi kyseisillä markkina-alueilla.

Miksi tähän tehtävään?

 • HAASTEITA JA MAHDOLLISUUKSIA
  • Pohjoismaissa ja Euroopassa sahateollisuus on meille tärkeä vientimarkkina. Jos pystyt sitä kasvattamaan tulet samalla luomaan lisää työpaikkoja ja olemaan taatusti yksi yrityksen arvostetuimmista työntekijöistä.
  • Tehtävä on toimintaympäristön vuoksi vaativa ja vaatii niin sanotusti ”tärpättistä tekijää”. Toisin sanoen ihan märkäkorvaa ei suden suuhun voi heittää. Mutta tuloshakuinen myyjä tulee varmasti nauttimaan työnsä jäljestä ja saamaan palkkion saavutuksista myös tulospalkan muodossa.
  • Mikäli haluat liikkuvan työn alan parhaiden tuotteiden parissa ja tekninen myynti on asia minkä osaat niin laita paperit tulemaan. Otatko haasteet vastaan?

LISÄTIEDOT:

 1. Hakuaika päättyy 6.5
 2. 1. kierroksen haastattelut tehtävään järjestetään viikolla 20. (Alustavasti 16.5 TKT TTT:llä Akaassa)
 3. Jätäthän hakemuksesi alla olevan lomakkeen kautta- EI sähköpostilla yhteyshenkilölle.

Vinkki 1: Avaa meille CV:ssäsi mitä työtehtäväsi ovat sisältäneet, pelkkä nimike ei vielä kerro sisältöä ja saavutuksiasi.

Vinkki 2: Muistathan hakemuksessasi kertoa, miksi olisit sopiva juuri tähän tehtävään keskittyen tulevaisuuteesi. CV:stä näemme kyllä sitte mitä olet tehnyt aiemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Personnelin Groupin rekrytointikonsultti Hannu Järvimäki, hannu.jarvimaki(at)personnel.fi, puhelin: 050 367 0862