(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, projektimyynti
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme.

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, PROJEKTIMYYNTI

Tule ottamaan vastuullesi energiaratkaisujen kokonaisuuksien projektimyynti ja sen tuloksellinen edistäminen. Kohderyhmiäsi ovat isot rakennuskohteet ja kaupunkiratkaisut. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä Helenin eri sidosryhmien ja ulkoisten kumppanien kanssa ja osallistut toimintamme kehittämiseen. Tehtäväalueenasi tulee olemaan Helsingin lisäksi koko Suomi.

Tehtäviisi kuuluu

  • edistyneiden energiaratkaisujen tuotekokonaisuuksien projektimyynti
  • myyntitoiminnan sekä tuote- ja palveluvalikoiman kehittäminen
  • asiakastarpeen, kilpailutilanteen ja markkinoiden kartoittaminen
  • uusasiakashankinta

Olet B2B-myynnin ammattilainen jolla on kokemusta isojen kokonaisuuksien hallinnasta ja projektimaisesta työskentelystä. Sinulla on kokemusta myös uusasiakashankinnasta ja omaat ratkaisukeskeisen ja myynnillisen lähestymistavan asiakaskohtaamisissa. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja tuntemusta talotekniikan alalta sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja kommunikointitaidot. Olet tavoitteellinen itsenäinen toimija ja haluat omalla merkittävällä panoksellasi edistää liiketoimintamme kasvua ja menestystä.

Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä saat Jyrki Eurénilta p. 040 502 8544, parhaiten tavoitettavissa 14.2.2018 kello 9-12 tai 23.2.2018 kello 9-12.

Huomioithan, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja käsittelemme hakemuksia koko hakuajan, joten hae tehtävää sähköisellä hakemuksellamme mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.2.2018.