(Poistunut julkaisusta)

Myyntipäällikkö, polymeerituotteet
Oy Teboil Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2020

Oy Teboil Ab:n myyntiorganisaatioon haetaan polymeerituotteiden asiantuntijaa pääkonttorille Vantaalle.

Myyntipäällikön keskeisimmät tehtävät ovat aluksi markkinatutkimuksen tekeminen eri polymeerituotteiden käyttötarkoituksista sekä potentiaalisten asiakkaiden kartoitus Suomessa ja mahdollisesti myös muissa Pohjoismaissa. Seuraavana tehtävänä on luoda yhteys potentiaalisiin asiakkaisiin päämääränä rakentaa uusia kauppasuhteita tälle Teboilille uudelle liiketoiminnalle.

Tehtävän hoitaminen edellyttää riittävää teknistä tietämystä polymeerituotteista sekä perustietoa markkinoista.        Myyntipäälliköltä toivotaan myyntihenkisyyttä, hyvää neuvottelutaitoa ja pitkäjänteisyyttä. Lisäksi edellytämmämme kokemusta B-2-B myynnistä.

Sopiva koulutus tehtävään on tekninen tai kaupallinen. Suomen ja englannin kielen taito on ehdoton edellytys. Venäjän ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tehtävä on aluksi määräaikainen (2 vuotta), mutta tavoitteena on luoda pysyvä positio. Position vakinaistamiseen vaikuttaa tehtävässä onnistuminen ja asetettujen tavoitteiden saavuttaminen.

Tarjoamme sinulle mielekkään työn tunnetussa ja arvostetussa yhtiössä, jonka pitkät työsuhteet kertovat henkilöstön viihtyvyydestä ja sitoutumisesta. Lisäksi tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävänkuvan, kilpailukykyisen palkan sekä erinomaisen tilaisuuden päästä näyttämään taitosi ja kehittämään osaamistasi vakavaraisessa kansainvälisessä yhtiössä. Tule mukaan osaksi asiantuntevaa huipputiimiämme kehittämään yhtiömme liiketoimintaa kohti tulevaisuuden tarpeita.

Kirjalliset hakemukset ja CV palkkatoivomuksineen pyydetään toimittamaan 22.5.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@teboil.fi otsikolla ”Myyntipäällikkö, polymeerituotteet”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teboilin suoramyyntiliiketoiminnan johtaja Niklas Hagström sähköpostitse niklas.hagstrom@teboil.fi tai puhelimitse ke 6.5., ke13.5. ja ke 20.5. klo 9.00-11.00 numerosta 040 566 3273.