(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ, Pohjanmaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019
Genano on Suomen johtava sisäilman asiantuntijayritys, jonka sisäilmaratkaisuilla voidaan vähentää sisäilmassa leijuvien epäpuhtauksien, kuten mikrobien, ultrapienten hiukkasten ja haitallisten kaasujen terveysriskejä. Genanon ammattitaitoiset asiantuntijat palvelevat yrityksiä ja julkisen sektorin asiakkaita ympäri Suomen. Suojaamme ihmisiä, prosesseja ja ympäristöä tuottamalla puhdasta ilmaa myös kansainvälisesti yli 30 maassa.
 
Haemme nyt Pohjanmaalle tuloshakuista ratkaisumyynnin ammattilaista
 
MYYNTIPÄÄLLIKKÖKSI   
 
Tehtävässä vastaat Genanon sisäilmaratkaisujen myynnistä, myynnin kehittämisestä ja tuloksesta lähinnä Etelä–ja Keski-Pohjanmaan alueella. Syvennät jo olemassa olevia asiakassuhteita ja olet myös valmis avaamaan aktiivisesti uusia myyntikohteita. Henkilönä olet positiivinen, nautit haasteista ja olet tottunut pitkäjänteiseen myyntityöhön. Omaat positiivisen asenteen ja näet mahdollisuuksia ongelmien sijaan. Työ on liikkuvaa ja toimit kotikonttorista käsin. Tehtävässä raportoit kotimaan myyntijohtajalle.   
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- vahvaa kokemusta ja näyttöä tuloksekkaasta B to B ratkaisu-ja palvelumyynnistä
- vankkaa kokemusta liikkuvasta kenttämyyntityöstä
- teknistä kiinnostusta ja ymmärrystä 
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää ja ratkaisuja hakevaa asennetta
- hyviä neuvottelutaitoja sekä analyyttistä työskentelyotetta
- kokemusta julkishallinnon myyntiprosesseista on etua
- sujuvaa suomenkielen taitoa, ruotsinkielen taidosta on merkittävää etua 
- rakennus-; ja kiinteistöpuolen tuntemuksesta on etua
 
Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja haastavan työtehtävän kasvavassa yrityksessä kasvavilla markkinoilla sekä ammattimaisen organisaation ja tiimin tuen.  
 
Meistä:
 
Genano-ilmanpuhdistimet perustuvat Genanon patentoimaan ainutlaatuiseen sähköiseen ilmanpuhdistusmenetelmään. Sen tärkein etu on kyky poistaa ilmasta kaikentyyppisiä epäpuhtauksia aina nanometrin kokoon asti, sekä samalla tappaa mikrobit ja poistaa myös kaasumaisia yhdisteitä – tähän eivät kuitusuodattimiin perustuvat laitteet pysty. Genano-ilmanpuhdistimet ovat avainlipputuotteita ja niille on myönnetty myös Design From Finland -tunnus. Lisätietoa www.genano.fi
 
Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella mahdollisimman nopeasti, viimeistään 11.3.2019. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Henrik Grönqvist, puh. 050 3699 464, henrik.gronqvist@fi.experis.com.
 
Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys